Orionweg 12-d
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te huur: Orionweg 12-d, LEEUWARDEN

Te huur aangeboden, de Orionweg 12-D te Leeuwarden! De huurprijs bedraagt € 650,- per maand en de servicekosten bedragen € 50,- per maand. In beginsel kan de unit zonder BTW gehuurd worden, opteren voor BTW is mogelijk. De energielasten worden verrekend door de beheerder op basis van wat verbruikt wordt.

Op bedrijven terrein de Hemrik gelegen recente bedrijfsunits van ca. 38 m2 op de begane grond en 38 m2 op de verdieping, totaal 76 m2. De boxen zijn gebouwd in 2011. De box is voorzien van elektra en licht, toilet, uitstortgootsteen, airco's en verdiepingsvloer met kitchenette. De unit is per direct te aanvaarden.

De boxen zijn te gebruiken als opslag- en/of hobbyruimte, caravan- en/of bootstalling, maar ook erg geschikt als kantoor + werkfunctie. De hoge doorgangen (3,25 m) van de sectionaaldeuren bieden vele mogelijkheden. Ook bereikbaar middels de naastgelegen loopdeur.

Locatie met goede bereikbaarheid, gelegen nabij de volgende uitvalswegen de Anne Vondelingsweg die aansluit op de N355 en nabij de Waldwei N31.

Bouwkenmerken:
- Betonvloer;
- Aircounits 2023 geplaatst.
- Verdiepingsvloer
- Gevels sandwich panelen;
- Aanvaarding kan direct
- Platdak bedekt met bitumineuze dakbedekking;
- Toegepaste materialen zijn onderhoudsvriendelijk;

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 650,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy