Nieuwestad 31
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Nieuwestad 31, LEEUWARDEN

Een exclusief aanbod in het hart van Leeuwarden, Nieuwestad 31. Een karakteristiek winkelpand dat een perfecte combinatie biedt van historische charme en moderne mogelijkheden. Dit unieke pand, gelegen op een A-locatie in het bruisende centrum van Leeuwarden, is een uitstekende kans voor ondernemers die streven naar een prominente plek in deze levendige stad. Ontwikkelingspand op een fraaie woon/winkel stand. Het van oorsprong open plaatsje is thans overkapt, maar kan weer open worden gemaakt voor een buitenbeleving.

Met zijn oorsprong die teruggaat tot het jaar 1900, vertelt Nieuwestad 31 een verhaal van tijdloze elegantie en duurzaamheid. De ligging op een A-locatie plaatst het midden in het hart van de stad, omringd door diverse winkels, restaurants en culturele voorzieningen, waardoor het een strategische en zeer gewilde locatie is.

Dit pand biedt niet alleen een geschikte ruimte voor commerciële activiteiten, maar straalt ook een warme en uitnodigende sfeer uit. Met een winkelfunctie op de begane grond en maar liefst twee verdiepingen, biedt Nieuwestad 31 een scala aan mogelijkheden voor diverse bedrijfsconcepten. De grote, karakteristieke ramen zorgen niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar bieden ook een fantastische etalage voor voorbijgangers.

Recentelijk is het pand volledig gestript aan de binnenzijde, waardoor een blanco canvas is ontstaan. Dit geeft de toekomstige eigenaar de vrijheid om een unieke en eigentijdse ruimte te creëren die aansluit bij hun visie en ondernemingsdoelen.

Een investering in Nieuwestad 31 is niet alleen een stap naar een bloeiende zakelijke toekomst, maar ook een kans om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van dit authentieke pand.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 150m² VVO.

Bestemming:
Centrum - 2 gemeentelijk monument

Vraagprijs:
€ 275.000,- k.k.

Aanvaarding:
Direct mogelijk.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Hellema Bedrijfsmakelaars' is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Hellema Bedrijfsmakelaar' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Energie
EnergielabelD

Functie informatie

WINKELRUIMTE
Oppervlakte150 m²
Detailhandel1
Showroom1
Verkoop Vloeroppervlakte150 m²
Aantal Verdiepingen3
Publieksgerichte Dienstverlening1
Frontbreedte4500 cm
WelstandsklasseA2

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy