Voorstreek 20
Leeuwarden

Omschrijving

Te koop: Voorstreek 20, Leeuwarden

Als belegging aangeboden; Monumentaal grachtenpand aan de Voorstreek 20 te Leeuwarden. Het pand is zowel binnen als buitenom in de afgelopen jaren grondig aangepakt. Bouwjaar 1872.

Locatie
Het appartementencomplex ligt in het centrum waar allerlei voorzieningen aanwezig zijn zoals een supermarkt, winkels, diverse eetgelegenheden, bibliotheek, sporthal, kinderopvang, basisschool, gezondheidscentrum en een museum.

Globale indeling appartementencomplex
In het hoofdgebouw bevindt zich op begane grond een winkelruimte, welke al geruime tijd als slagerij in gebruik is. Op de verdieping zijn 5 appartementen en 2 studio's aanwezig. Aan de achterzijde (losstaand) bevindt zich een voormalig pakhuis welke in 2020 is gerenoveerd en ingericht als appartement (begane grond / 1e- en 2e verdieping). Het appartement in het voormalige pakhuis beschikt tevens over een kleine voortuin. Ten behoeve van algemeen nut is er tevens een fietsenstalling / berg ruimte aanwezig. Alle appartementen en de winkel zijn momenteel verhuurd.

Globale indeling appartement
De appartementen hebben elk een woonkamer met keuken, 1-2 slaapkamers, badkamer en hal. Het trappenhuis is royaal opgezet.

Voorzieningen
Het appartementencomplex is voorzien van een belinstallatie. De appartementen worden verwarmd via een HR-ketel. Ook zijn de appartementen voorzien van een eigen glasvezelaansluiting.

Bestemming
Het appartementencomplex valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als bestemming 'Centrum-2'.

Huurgegevens
De bruto huur betreft € 89.400 per jaar. Met de huidige koopsom zorgt dit voor een bar van 6%. De lopende huurovereenkomsten, het huuroverzicht en alle overige relevante informatie met betrekking tot de verhuur zijn in de dataroom opgenomen en beschikbaar op aanvraag.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.300.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebelegging

Functie informatie

BELEGGING
Oppervlakte465 m²
BeleggingstypeWOONRUIMTE
Tonen Adres1
Aantal Zelfstandige Verhuurbare Eenheden8
Aantal Huurders9
Bruto Huuropbrengst Kale Huur89400
Bruto Aanvangsrendement6

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy