Prins Hendrikkade 3

Prins Hendrikkade 3
Franeker

€ 1.800 Per maand

Omschrijving

Te huur aangeboden en per direct beschikbaar bijzonder fraaie en sfeervolle kantoren in een monumentaal kantoorpand (Factorij) staande en gelegen aan de Prins Hendrikkade 3 te Franeker, (8801 JK).
Het perceel ligt op 200 meter afstand van het treinstation en heeft een snelle verbinding en is gelegen op een korte afstand van de stad Leeuwarden

Het pand kenmerkt zich door de vele raampartijen en klassieke elementen.

Kantoorverdiepingen in fraai recent gerestaureerd pakhuis De Factorij. Gelegen direct nabij centrum en tegenover station. Goed bereikbaar via de nieuwe rondweg Franeker.
Vloeroppervlak;

Begane grond VVO ca 260 m2.
1e verdieping VVO  ca  240 m2
2e verdieping, VVO ca  240 m2
3e verdieping, VVO ca. 246 m².
4e verdieping, VVO ca. 260 m².

De 2e, 3e en 4e verdieping zijn per direct beschikbaar voor verhuur.

Parkeren aan de kanaalzijde en naast en achter het kantoorpand. De parterre is verhuurd en in gebruik bij 3 diverse huurders.

Gebruiksmogelijkheden Huurprijs Servicekosten Huurovereenkomst Huurtermijn Huurprijsaanpassing Betalingen Zekerheidsstelling Overige condities, zijn in overleg vast te stellen.

De verdiepingen zijn oorspronkelijk ingericht met een fraai balkenplafond, verlichting, vloerbedekking, kabelgoten, isolerende beglazing, heaters, pantry, airconditioning en toiletten. In het pand is ook een lift aanwezig. Bij het pand hoort een eigen parkeerterrein en tevens is parkeren op de openbare weg mogelijk. Horeca en detailhandel is niet toegestaan. Het huurniveau wordt in overleg bepaald. Het huurcontract geschiedt op basis van een ROZ huurcontract en op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huur en servicekosten per maand bij vooruitbetaling. Bankgarantie/waarborgsom van 3 maanden huur + btw. Verhuur vindt plaats onder het voorbehoud van het verkrijgen van goedkeuring van directie van verhuurder.

Voor meer informatie over de historie van het pand kunt u de volgende link bezoeken: http://rijksmonumenten.nl/monument/512692/pakhuis-factorij/franeker/

Gebruiksmogelijkheden, huurprijs, servicekosten, huurovereenkomst, huurtermijn, huurprijsaanpassing, betalingen, zekerheidsstelling en overige condities zijn in overleg vast te stellen.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.800,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte

Functie informatie

KANTOORRUIMTE
Units Vanaf250
Aantal Verdiepingen4
Oppervlakte250 m²

Contact met makelaar