Minnemastraat 43A

Minnemastraat 43A
LEEUWARDEN

€ 350.000 kosten koper

Omschrijving

In het hart van de stad op bijzonder rustige woonstand is er een prachtige combinatie van oud en nieuwbouw gerealiseerd.
De woning maakt deel uit van het kleinschalige complex ‘De Lyndenhof’ aan de Minnemastraat.
Monumentaal gecombineerd met nieuwbouw en het geheel is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Inclusief eigen parkeerplaats in om volstrekt beveiligde omgeving. Gelegen op eigen grond.
De entree middels een fraaie poort welke afgesloten en direct toegang tot de afgesloten autostalling. Eveneens is eer een toegang tot een royale berging.

Entree complex:: beveiligde entree, centrale binnenplaats met gezamenlijke paden en afgesloten eigen parkeerplaats. Eigen schuur/berging.
Indeling: royale, lichte entree/vide met modern toilet en natte cel/berging. Luxe, moderne keuken met blok in hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur.
In het oude deel gelegen karakteristieke woonkamer met monumentale details. Aan de voorkant ligt de besloten, zonnige tuin/terras met ruim, vrij zicht.
1e verdieping: moderne, lichte vide, eerste slaapkamer, overloop met bergruimte, geheel betegelde badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel. Tweede ruime, monumentale slaapkamer met vaste kastenwand. Vaste trap naar
2e verdieping: waar de ruime, monumentale zolder met mogelijkheid voor extra werk/slaapkamers.

Bijzonder goed ingericht en onderhouden woonhuis in het oude centrum van de stad nabij alle voorzieningen. Voor de liefhebber van wonen in de binnenstad, zeker een bezichtiging waard.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 350.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen