Kleine Breedstraat 5

Kleine Breedstraat 5
Dokkum

€ 525.000 Kosten koper
€ 36.000 Per jaar

Omschrijving

Omgevingskwaliteit
Het object is gelegen in het centrum van de stad Dokkum, tegenover winkelfuncties, op goede A-2 winkelstand. De belendende percelen zijn in gebruik voor de detailhandel, wonen en op de parterre winkelfuncties. Het is een verkeersluw gebied.

Functionele kwaliteit
Het gebouw bestaat uit een parterre van 85 m², kantoor kitchenette en toilet van 20 m2 Magazijn ter grootte van 90 m2 alsmede een kelder ter grootte van 20 m2 en een magazijn op verdieping groot 20 m2. Het aanpalende perceel onder nummer 7 is groot 50 m2 en ingericht als winkel/kantoor. Nummer 14 is groot 70 m2 en ingericht als een werkplaats met winkelfunctie en voorzien van een even grote verdiepingsvloer. Het bovenwoonhuis is in verhuurde staat.

Fysieke kwaliteit
De buitenschil is in metselwerk opgetrokken. De daken zijn een zadelkap en een samengestelde kap alsmede een groot plat dak (terrasfunctie) voorzien van pannen en bitumineuze gedekt. De wanden zijn steens uitgevoerd. De puien zijn uitgevoerd in glas.

Commerciële kwaliteit
Een redelijke uitstraling, tegenover de expert en nabij de Hema gelegen. De zichtlocatie is van redelijke commerciële kwaliteit alsmede de ligging in het centrum. De aanpalende percelen zijn in gebruik bij detaillisten. Door de voorgevel op te waarderen krijgt het perceel een extra attentiewaarde. In de voorgevel van nummer 5 is een erker aangebracht. De pui van nummer 14 is voldoende voor het huidige gebruik.


Het geheel betreffen 3 winkel panden waarvan 5 A een woonpand, met op de parterre een totaal te benutten bruto vloeroppervlakte van 285 m² en een zelfstandige bovenwoning.

Het pand bestaat op de begane grond uit een parterre met een opslag/magazijn en een interne verbinding naar de werkplaats met ontsluiting aan de Lange Oosterstraat. Via de verdieping van dit perceel is het grote terras bereikbaar met toegang tot het bovenwoonhuis. Het afzonderlijke fysieke perceel zijnde het reisbureau is keurig ingericht en voorzien van eigen ketel en electra. Ingericht met systeemplafond met armaturen en het gebruik van de aanpalende steeg alwaar de ketel is gesitueerd.
De winkels zijn voorzien van klimatologische behandeling en zijn keurig ingericht. De elektra van perceel 5 is verouderd maar voldoende en voor nummer 7 vernieuwd.
De bovenwoning heeft zijn nutsvoorzieningen middels tussenmeters.

De adresssen zijn Kleine Breedstraat 5 5A en 7 Het pand met ontsluiting aan de Lange Oosterstraat is ongenummerd maar is ook interne verbonden.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 525.000 k.k.
€ 36.000,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte

Functie informatie

WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte225 m²
Ter Overname1
Aantal Verdiepingen2
Detailhandel1
Frontbreedte500 cm
WelstandsklasseA2
Oppervlakte425 m²

Contact met makelaar