Voorstreek 19
Leeuwarden

Omschrijving

Verkocht: Voorstreek 19, Leeuwarden

VOORSTREEK 19 TE LEEUWARDEN

Het gebouw bestaat uit een winkelgedeelte aan de Voorstreek. Geschikt als beleggingspand en als zodanig in gebruik. Het pand is thans leeg en voorheen in gebruik van een elektronicazaak welke langdurig in het perceel is gehuisvest. De parterre heeft een gedateerde uitstraling. De entree is uitgevoerd in aluminium en is voorzien van een terug liggende deur met aan weerszijden vitrine. De buitenschil is in metselwerk opgetrokken. Het dak is voorzien van pannen en bitumineuze dakbedekking. De wanden zijn steens uitgevoerd. De puien zijn van glas met aan de buitenzijde van de pui de toegangsdeur naar de parterre en de verdieping. De portiek aan de zijde van de Voorstreek is bij de winkel getrokken en de pui grenst aan de stoep.Vloeren uitgevoerd in beton met gedeeltelijk tegelwerk.

Een nette maar sobere uitstraling. De verschijningsvorm van het pand is goed. De zichtlocatie is van redelijk tot goede commerciële kwaliteit alsmede de ligging nabij het centrum. De aanpalende percelen zijn in gebruik bij detaillisten.
Het onder de bebouwing gelegen grondstuk is eigen grond met een totale oppervlakte van 146 m2 en het perceel is volledig bebouwd.

Het gaat hier om winkelpand met een totale bruto vloeroppervlakte van 130 m2 Verhuurbaar oppervlak bestaande uit een parterre met toilet, luie en brede opgang naar de verdieping die volstrekt in verouderde staat verkeert. Op de verdieping zijn de oude woonvertrekken zichtbaar en allen buiten gebruik. De parterre heeft achterin een niveauverschil en de verdieping is voorzien van zachtboardplafond en behang op linnen. De ketel is recent alsmede het elektra werk.

- bouwjaar : begin 1800
- bruto opp : ca. 300 m2
- inhoud : 1000 m3

Het pand is geschikt te maken voor een volledige bewoning en dient in zijn volledigheid te worden verbouwd en ingericht. De kap en de liftschacht is ingericht met asbesthoudende materialen.
Het pand is per direct beschikbaar.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 225.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte

Functie informatie

WINKELRUIMTE
Oppervlakte130 m²
Verkoop Vloeroppervlakte130 m²
Units Vanaf130
Aantal Verdiepingen2
Publieksgerichte Dienstverlening1
Detailhandel1
Showroom1
Frontbreedte500 cm
WelstandsklasseB1

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen