Piter Terpstrawei 30
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verhuurd: Piter Terpstrawei 30, LEEUWARDEN

De beschikbare ruimten zijn; kantoorruimten op de begane grond, alsmede op de verdieping. De kantoorruimte op de begane grond bedraagt 150 m2 en de verdieping 140 m2. Op de begane grond is er een sanitair groep aangebracht en de verdieping is voorzien van een kitchenette. De beide lagen dienen in zijn totaliteit te worden gehuurd. De vloeren zijn uitgevoerd in beton (met vloerverwarming) en de kantoren zijn fraai ingericht en uitstekend onderhouden. De bereikbaarheid is middels een eigen toegangsdeur en het geheel is separaat in gebruik. De locatie is per direct beschikbaar en kan direct in gebruik worden genomen. Alle voorzieningen zijn aanwezig.

Omgevingskwaliteit
Het object ligt in een bedrijvenpark genaamd Businesspark , aan de westzijde van Leeuwarden, op een goede zicht locatie aan de N 32 van en naar Leeuwarden Harlingen. Het terrein laat zich kenmerken door een grote diversiteit in gebruikers zijnde autobedrijven kantoren en bedrijfsgebouwen. Het Businesspark is in een goede staat van onderhoud en onlangs nog met enkele nieuwe vestigingen uitgebreid.

Functionele kwaliteit
Het gebouw bestaat naast de aangeboden kantoorsituatie, uit een werkplaats met magazijnen, welke in gebruik bij de opdrachtgever. Het terrein is grotendeels met betonklinkers verhard. Parkeren op het aanpalende/voorgelegen terrein.

Fysieke kwaliteit
Het bedrijfsgebouw, opgetrokken in staalconstructie met gevelplaten als glasgevel en sandwichpanelen, is voorzien van een stevige in beton uitgevoerde vloer en voldoende hoogte voor een prettige werkomgeving. Het dak is uitgevoerd in plaatstaal en bitumineus gelegd alsmede geïsoleerd. De begane en verdiepingsgrond vloer is uitgevoerd in beton. De kantoren zijn fraai ingericht en er zijn fraai uitgevoerde toiletgroepen aangebracht. De toepassing van het materialen gebruik is uitstekend en bijzonder stijlvol.

Commerciële kwaliteit
Een nette en bijzonder verzorgde uitstraling. De zicht locatie is van goede commerciële kwaliteit alsmede de goede ligging.
Er zijn uitstekende materialen toegepast. Het perceel is specifiek voor opdrachtgever gebouwd en ingericht en de bedrijfsruimten/magazijnen zijn bij opdrachtgever (Bakker-Postma) in gebruik.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.750,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte

Functie informatie

KANTOORRUIMTE
Oppervlakte290 m²
Aantal Verdiepingen2

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen