Ruiterskwartier 53
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te huur: Ruiterskwartier 53, LEEUWARDEN

In de binnenstad van Leeuwarden gelegen in twee lagen uitgevoerd horecaobject. Het betreft dus de parterre en de verdieping! Het is gelegen op unieke locatie tegenover de onlangs gerealiseerde bioscoop "Pathé". Tevens is het object direct tegenover de stadsschouwburg 'De Harmonie' gesitueerd. Het object is thans volledig beschikbaar en bevind zich in een casco staat.

Het betreft een object met als hoofdfunctie horeca, verdeeld in de eerste twee lagen. Er is ruimte voor een inpandige trap, welke in overleg met eigenaar uitvoering kan krijgen.

De parterre beschikt over 86 m2 en is momenteel ingericht als entree en een deel met toegangsdeur voor afhaal, gescheiden door een scheidingswand. in overleg kan dit nog aangepast worden. Het beschikbare gedeelte is 71 m2, en 18 m2 is het keukengedeelte , voorzien van een voorbereiding voor een liftschacht van een goederenlift. Tevens is er een personeel/invalidetoilet beneden. De deurpartijen kunnen geheel worden geopend.

De eerste verdieping beschikt over 83 m2. Het beschikbare gedeelte op de eerste verdieping is 55 m2, waarbij er verder een berging van 11.5 m2 wordt gerealiseerd. Tevens zijn er aansluitingen voor een separaat dames en heren toilet. De raam/deurpartijen op de verdieping kunnen worden geopend.

De begane grond is van meerdere vluchtroutes voorzien en de eerste verdieping is bereikbaar via het trappenhuis van de bovengelegen appartementen.

Er is reeds een vetvangput buiten de gevel geplaatst. Vergunningen hiervan zijn aanwezig.

Meer tekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 39.000,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiehoreca

Functie informatie

HORECA
Verkoop Vloeroppervlakte162 m²
Oppervlakte170 m²
Horeca Concentratiegebied1

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy