Ruiterskwartier 53

Ruiterskwartier 53
LEEUWARDEN

€ 54.000 Per jaar

Omschrijving

In de binnenstad van Leeuwarden gelegen in drie lagen uitgevoerd horecaobject. Het betreft dus het gehele object! Het is gelegen op unieke locatie tegenover de nieuw gebouwde bioscoop van Pathé. Tevens is het object direct tegenover de stadsschouwburg 'De Harmonie' gesitueerd. Het object is thans volledig beschikbaar en bevind zich in een casco staat.

Het betreft een object met als hoofdfunctie horeca, verdeeld in de eerste twee lagen. Er is ruimte voor een inpandige trap.

De parterre beschikt over 89 m2 en is momenteel ingericht als entree en een deel met toegangsdeur voor afhaal, gescheiden door een scheidingswand. in overleg kan dit nog aangepast worden. Het beschikbare gedeelte is 71 m2, en 18 m2 is het keukengedeelte , voorzien van een voorbereiding voor een lichtschacht van een goederenlift. Tevens is er een personeel/invalidetoilet beneden.

De eerste verdieping beschikt over 84 m2. Het beschikbare gedeelte op de eerste verdieping is 57 m2, waarbij er verder een berging van 11.5 m2 wordt gerealiseerd. Tevens zijn er aansluitingen voor een separaat dames en heren toilet. De raampartijen op de verdieping kunnen worden geopend.

De begane grond is van meerdere vluchtroutes voorzien en de eerste verdieping kan via het trappenhuis van de bovengelegen appartementen.

Er is reeds een vetvangput buiten de gevel geplaatst. Vergunningen hiervan zijn aanwezig.

Meer tekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 54.000,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiehoreca

Functie informatie

HORECA
Oppervlakte195 m²
Verkoop Vloeroppervlakte175 m²
Horeca Concentratiegebied1

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy