Burgemeester van Panhuyslaan 42
BURGUM

Omschrijving

Verkocht: Burgemeester van Panhuyslaan 42, BURGUM

In het rustige en gezinsvriendelijke Burgum-West bevindt zich de charmante tussenwoning aan de Burgemeester van Panhuyslaan 42. Met een prachtig vrij uitzicht op een speelgazon, biedt deze woning een oase van rust en ruimte, ideaal voor starters op de woningmarkt of gezinnen die op zoek zijn naar een kalme omgeving.

De verwarming is momenteel geregeld door middel van een gaskachel en het warmwater komt uit een geiser. Dit zorgt er ook voor dat de woning zich uitstekend leent voor verduurzaming. Denk hierbij aan bijvoorbeeld infraroodpanelen in combinatie met zonnepanelen, of verwarmen via een warmtepomp met airco's. Alles is hier mogelijk!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een gastvrije hal met een handige garderobe, meterkast, toilet, trapkast en trapopgang. De lichte doorzonwoonkamer, met mogelijkheid voor een sfeervolle schouw, biedt een serene plek voor ontspanning, terwijl de open keuken aan de achterzijde is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waardoor koken een waar genot wordt.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping leidt de overloop naar maar liefst vier slaapkamers, allemaal voorzien van praktische vaste kasten. De badkamer, slim ingedeeld met een douche, vaste wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger, voldoet aan alle behoeften voor dagelijkse verzorging.

Zolder:
Een vlizotrap brengt je naar de zolder op de tweede verdieping, waar nog veel ruimte is voor opslag.

Tuin:
De prettige en onderhoudsarme tuin is gelegen op het oosten. Door de diepte van de tuin heb je alsnog veel zon. Er is een royale stenen fietsenberging en een achterom via de achtergelegen parkeerplaatsen.

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld door Hellema Makelaars op basis van gegevens en tekeningen in samenwerking met de verkoper. Hoewel wij grote zorg besteden aan de juistheid van de informatie, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of de gevolgen daarvan, inclusief opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

De woning wordt verkocht met een: 'niet-zelfbewoningsclausule', 'ouderdomsclausule', 'asbestclausule' en zonder lijst van zaken en vragenlijst.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 215.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1966
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte89 m²
Perceeloppervlakte186 m²
Woning Inhoud370 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen