Wilhelminaplein 24
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Wilhelminaplein 24, LEEUWARDEN

Mooi gelegen, sfeervol appartement met veel daglicht en een woonoppervlakte van 93 m2. De ingang van het complex bevindt zich aan het Wilhelminaplein, het appartement zelf aan de Ruiterskwartier-zijde met mooi uitzicht op een tegenoverliggende binnentuin.

De indeling van het appartement is als volgt:
Entree/portiek (video-intercom) via het Wilhelminaplein, lift, hal, entree met gang, meterkast en cv-kast, royale woonkamer met maar liefst 7 openslaande deuren met Franse balkons, halfopen keuken voorzien van combi-magnetron, inductiekookplaat, afzuigschouw, vaatwasser en koelkast met vriesvak, 2 slaapkamers van ca. 12 en 6 m2, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, hal, toilet en twee bergingen. Daarnaast nog een per lift bereikbare berging van bijna 8 m2 in het souterrain.

Regelbare vloerverwarming per verblijfsruimte
Elke verblijfsruimte heeft een regelbare vloerverwarming. De temperatuur daarin wordt tevens weersafhankelijk voorgeregeld. Dit betekent dat naast de ruimtethermostaat, ook een buitenvoeler de buitentemperatuur meet. Aan de hand hiervan wordt vanuit de ketel de juiste watertemperatuur ingesteld. De watertemperatuur varieert dus, afhankelijk van de gewenste temperatuur en de buitentemperatuur. Deze weersafhankelijke regeling bespaart heel wat energie.

Gebalanceerde ventilatie met warmte terugwinning
Alle appartementen zijn voorzien van gebalanceerde ventilatie. Daarbij vindt de afvoer van oude lucht plaats zoals bij gewone mechanische ventilatie. De aanvoer vindt echter niet plaats door roosters of ramen maar door een tweede door de ventilatie-unit aangedreven buizenstelsel naar het dak. De warmte die zich in de afvoerlucht bevindt wordt in koude periodes grotendeels teruggewonnen door middel van een zogenaamd warmte-terugwin-blok in de ventilatie-unit. Deze warmte wordt aan de aangevoerde lucht toegevoegd. Er wordt geen oude lucht de woning terug ingeblazen. Er is ook een nieuwe slimme thermostaat geplaatst (2022).

Voordelen van gebalanceerde ventilatie:
- Frisse lucht in de woning
- Een aanzienlijke energiebesparing
- Geen tocht
- Een behaaglijk klimaat in de woning

Overige voordelen:
- Hang- en sluitwerk voor hoge inbraakveiligheid
- Extra akoestische voorzieningen om contactgeluiden tussen de appartementen en winkels en horeca te voorkomen.
- Er liggen zwevende dekvloeren bovenop de constructievloer, met hiertussen een 30mm dikke isolatielaag en een 8-10 mm kantstrook. Hierdoor zijn loopgeluiden naar de buren aan alle zijden nauwelijks hoorbaar.
- HR++ glas

Unieke ligging
In het bruisend hart van Leeuwarden is het comfortabel en inspirerend wonen. Kunst, cultuur, winkels, horeca, openbaar vervoer: zodra u de deur uitgaat is dat alles op zeer korte loopafstand voorhanden.

Wij nodigen u graag uit om dit mooie appartement te komen bezichtigen!
Toelichtingsclausule NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 345.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2011
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte93 m²
Woning Inhoud305 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen