Wearbuorren 1
READTSJERK

Omschrijving

Verkocht: Wearbuorren 1, READTSJERK

Op prachtige locatie, in de Trynwâlden, nabij Staniastate, gelegen riante woonboerderij met nieuwe rieten kap, paardenboxen, garages, meerdere carports en een paddock op een kavel van meer dan een hectare. Readtsjerk ligt aan de rand van het ruim 300 ha. grote natuurgebied Bûtenfjild. Landelijk wonen met wel alle voorzieningen in de omgeving.

De indeling bestaat o.m. uit:
Entree, met toilet en garderobe-nis, werkkamer, riante living met tegelvloeren en balkenplafonds en openslaande deuren naar het terras waar ook nog een berging is voor bijvoorbeeld het overwinteren van de planten, in het voorhuis gesitueerde woonkamer met centraal opgestelde haardpartij, wijnkelder, keuken met modern keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met machine-aansluitingen, berging/hobby ruimte, 4 slaapkamers , waarbij de master-bedroom zijn eigen badkamer heeft, 2e badkamer.

1e Verdieping met 1 slaapkamer en cv-ruimte en verder open grote zolderruimte die desgewenst ruimte en mogelijkheden bied voor nadere invulling.

Op het terrein staan voorts nog een berging, schuren met paardenboxen en een driedubbele garage. Prachtig aangelegde tuinen rondom en een omheinde paddock. Uitstekende bereikbaarheid van het land.

Het geheel is voorzien van centrale verwarming en grotendeels dubbel glas. Technisch in uitstekende staat.

Een uniek object op een unieke locatie!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 795.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1973
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte441 m²
Perceeloppervlakte12480 m²
Woning Inhoud1733 m³
Kamers9 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen