van Ostadestraat 36

van Ostadestraat 36
LEEUWARDEN

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

Deze fraaie en volledig verbouwde jaren '30 woning bevindt zich in een rustige straat op een perceel van 127m². De woning bevindt zich in de gewilde wijk HUIZUM.

Ervaar het licht en de ruimte door de erker aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde wat vanuit de tuingerichte woonkamer vrij uitzicht geeft op de beschutte en groene achtertuin. Met 4 slaapkamers en een studeer/werkkamer biedt deze woning erg veel ruimte!

Indeling begane grond:
Binnenkomst in de hal met trapopgang en meterkast. Vanuit de hal is de woonkamer toegankelijk. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en beschikt over een authentiek balkenplafond. Vanuit de lichte woonkamer kom je in het eetgedeelte, grenzend aan de half open keuken, voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Tevens is de keuken voorzien van een inbouwkast. Naast de keuken bevindt zich het toilet. Door een overkapping kun je droog de tuin bereiken. De tuin is ook bereikbaar vanuit het eetgedeelte, door middel van de prachtige openslaande deuren. De strakke achtertuin is gesitueerd op het westen. De tuin is met grote zorg en aandacht aangelegd en onderhouden. De begane grond beschikt over houten kozijnen met dubbel glas en in de voordeur is nog het oude glas in lood te vinden.

Indeling 1e verdieping:
Via de vaste trap naar boven kom je terecht op de overloop. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en een kamer die momenteel is ingericht als studeer/werkkamer. Tevens vind je op deze verdieping de badkamer, voorzien van het 2e toilet, douche, ligbad en een wastafel. De verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.

Indeling 2e verdieping:
Via een vaste trap is de overloop van de zolder bereikbaar. Op zolder zijn nog twee slaapkamers gerealiseerd. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en de cv-ketel (2010). Er is tevens veel extra bergruimte achter de knieschotten. Ook deze verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.

Huizum:
De wijk Huizum zorgt voor een goede bereikbaarheid met vele vormen van vervoer. De buslijnen sluiten goed aan, het is goed bereikbaar met de auto en het is een paar minuten fietsen vanaf de winkelstraat 'de Schrans'. Tevens bevindt zich in de wijk een basisschool en meerdere winkelgelegenheden.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 189.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte121 m²
Perceeloppervlakte127 m²
Woning Inhoud355 m³
Kamers7 (5 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen