van Ostadestraat 12
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: van Ostadestraat 12, LEEUWARDEN

Een leuke authentieke woning in de fijne wijk Huizum! Bij deze woning zijn veel authentieke elementen bewaard gebleven. De woning beschikt over een diepe en zonnige achtertuin. Dit is heerlijk vertoeven! Gelegen in de gewilde woonwijk Huizum-West, nabij de gezellig winkelstraat Schrans en op loop afstand van het centrum en station.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Binnenkomst via voordeur in lange hal met meterkast en een vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal lopen we door naar de open keuken en ruime woonkamer met erker. De woonkamer is voorzien een houten vloer. Aardig om te vermelden zijn de glas-in-lood ramen in de erker van de woonkamer. In de zithoek van de kamer vind je een heerlijke ingebouwde haard in de schouw. De woonkamer is groot genoeg om een apart zitgedeelte en een apart eetgedeelte te creëren. Door het contact met de keuken is dit erg gezellig koken. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken beschikt over de opstelling voor de wasmachine en droger. Ook is hier het toilet en de badkamer gesitueerd. Vanuit de bijkeuken is de royale tuin bereikbaar, met een dubbele berging. Een is momenteel in gebruik voor opslag, de andere als werk/hobbyruimte.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal komen we op de overloop van de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers. Twee van deze kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Voorheen waren er vier slaapkamers, er is bij de 'master bedroom' namelijk een doorbraak gemaakt, om deze te vergroten. Er kunnen eenvoudig weer vier slaapkamers gemaakt worden indien dit is gewenst.

Tweede verdieping
Via eveneens een vaste trap komen we op de tweede verdieping, welke nog voorzien is van een ruime overloop, een kamer voor bergingsmogelijkheden en een grote slaap- of werkkamer.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 200.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1935
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte117 m²
Perceeloppervlakte216 m²
Woning Inhoud415 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen