Valeriusstraat 29 b
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Valeriusstraat 29 b, LEEUWARDEN

Op de 2e verdieping gelegen appartement met balkon op het zuiden. Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glasbezetting.

De indeling van het appartement is als volgt:

Centrale afgesloten entree met trappenhuis. Bij binnenkomst in het appartement komt u in een lange hal, met toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde, aparte slaapkamer, lichte keuken met toegang tot het balkon, badkamer met toilet, wastafel en douchecabine. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer.

VVE bijdrage ca. € 50,- per maand.

Inpandige (fietsen)berging. Ideaal starters-appartement op goede woonstand.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 140.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1958
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
Hoofdfunctiewoonhuis
Indeling
Woonoppervlakte66 m²
Woning Inhoud250 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen