Tylkedam 47
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Tylkedam 47, LEEUWARDEN

In een bijzonder stukje van Leeuwarden in een rustige en groene woonomgeving ligt deze prachtige, ruime vrijstaande SEMI-BUNGALOW met aangebouwde en uitgebreide garage en een zonnige en veel privacy biedende tuin.
Het geheel is gelegen op een royale kavel van 656 m² eigen grond. Er is in hoge mate sprake van lichttoetreding in de woning.

De rustige en vrije woonomgeving met het gemak van de stad binnen handbereik, maken de ligging uniek. Winkelcentrum Bilgaard is op loopafstand. Uitvalswegen, diverse scholen en sportvoorzieningen liggen in de nabije omgeving.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal, met meterkast. Ruime woonkamer met de doorlopende raampartijen is de woonkamer heerlijk licht en heeft u veel zicht op de omliggende, fraai aangelegde tuin rondom. Vanuit de woonkamer is de half open keuken bereikbaar. De bijkeuken geeft middels een vaste trap, toegang tot de verdieping en hier is de opstelling van de cv-ketel gerealiseerd. (Nefit Combi HR uit 2015)

Aan de voorzijde van de woning bevind zich een werkkamer en slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet. Er is eveneens een separaat toilet aanwezig.

1e verdieping:
Via een vaste trap komt u op de 1e verdieping met ruime overloop en met twee vaste kasten, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de verdieping bevinding zich nog twee ruime slaapkamer.

Algemeen:
- De gehele woning is groot en grotendeels voorzien van dubbel glas
- 12 zonnepanelen
- Aangebouwde dubbele garage
- Aanbouw aan woonkamer met een vide gedeelte
- open-gesloten haard in woonkamer
- nabij het Leeuwarder bos gelegen.

Aanvaarding in overleg.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, inhoud en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 335.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1966
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte138 m²
Perceeloppervlakte656 m²
Woning Inhoud608 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen