Tjerk Hiddesstraat 24
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Tjerk Hiddesstraat 24, LEEUWARDEN

Leuke jaren 30' woning, nabij de binnenstad, gelegen nabij de Groningerstraatweg! Het betreft een helft van dubbel woonhuis, met leuke authentieke elementen. Op kindvriendelijke woonstand nabij winkels, scholen en op loopafstand van het oude stadscentrum gelegen. Het huis is geïsoleerd en gemoderniseerd, met behoud van karakteristieke elementen en is ook voorzien van een achterom. De woonkamer ligt fraai tussen de gang en de steeg waardoor er geen geluidsoverlast is en is voorzien van een erker. Ook erg prettig zijn de openslaande deuren naar de tuin.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Entree/gang met meterkast, modern betegeld toilet (wandcloset) en (droge) kelder. Dichte moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, doorloop naar betegelde bijkeuken met achteringang. Royale doorzonkamer met erker, schouw en openslaande tuindeuren. Fraai aangelegde zonnige achtertuin op het westen met hardhouten terras, aangebouwde stenen berging en achterom.

Eerste verdieping
Overloop, met toegang tot de geheel betegelde badkamer met ligbad en wastafel, 1e ruime slaapkamer met kastenwand, 2e ruime slaapkamer in de dakkapel en een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Grote ruime zolder een royale 3e slaapkamer en de CV opstelling (ketel is lease) . De zolderruimte heeft een hoge mate van lichttoetreding door het dakvenster.

De tuin is besloten en op het westen gelegen waarbij u nog volop van de late zon kunt genieten.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1930
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte109 m²
Perceeloppervlakte121 m²
Woning Inhoud446 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen