Tergracht 7 1
WYNS

Omschrijving

Verkocht: Tergracht 7 1, WYNS

Wonen aan de Dokkumer Ee! Heerlijk, gelijkvloers wonen nabij het water en met fantastisch uitzicht, wie wil dat niet? Het kan in dit prachtige appartement in Tergracht 7-1 in Wyns (Burdaard). Het appartement beschikt over een energielabel A+++!

Dit moderne appartement is gelegen op de begane grond en is 125m2. Het appartement heeft een heerlijke eigen tuin rondom, twee vaste parkeerplaatsen, twee eigen ligplaatsen en een berging in het vrijstaande bergingengebouw.

De indeling van het complex is als volgt:

Bij binnenkomst in het complex sta je in de centrale hal, met trapopgang naar de bovengelegen appartementen. Het is een imponerende entree, afgewerkt met een prachtige PVC visgraat vloer, uitgevoerd met bies. Als we rechts aanhouden komen we bij het betreffende appartement.

De indeling van het appartement is als volgt:

Bij binnenkomst van het appartement sta je in de hal, met vanuit hier toegang tot de verschillende ruimten. Indien je recht doorloopt, kom je uit in de woonkamer en het keukengedeelte. Het appartement is uitstekend afgewerkt en voorzien van een luxe, open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur. Er is een luxe badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en doucheruimte. Er is naast de badkamer een separaat toilet. Tegenover de badkamer is een royale bergruimte voor bijvoorbeeld de garderobe te vinden. Hiernaast is nog een extra ruimte voor de wasmachine en droger te vinden. Er zijn twee royale slaapkamers in het appartement.

Daarnaast hebben alle appartementen een dubbele parkeerplaats en hebben ze een eigen, afgesloten berging buiten het complex. Deze is voorzien van licht en elektra. Ook komt er een aanlegkade welke uitgevoerd in kunststof walbeschoeiing en in hout uitgevoerde steiger. met een eigen aanlegplaats van 10 meter breed. Het object ligt aan de staande mast route van Grou naar Dokkum en aan de Elfsteden route.

Bent u na het lezen van deze tekst en het bekijken van de foto's net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan gauw contact met ons op!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 485.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2023
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte125 m²
Woning Inhoud740 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen