Stasjonsstrjitte 6
MINNERTSGA

Omschrijving

Verkocht: Stasjonsstrjitte 6, MINNERTSGA

Wat een fraai verbouwde en gemoderniseerde en in hoge mate geïsoleerde vrijstaande woning uit 1925 met een veranda en vrijstaande garage, CV, toiletruimte en een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Ruime oprit en terras met Totale perceeloppervlakte 683 m² eigen grond welke aansluiting heeft aan het achtergelegen terrein.

Het sfeervolle geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is voor meerder gebruik geschikt. Karakteristiek en ruim vrijstaand woonhuis (137 m²) met garage en een werkkamer(study) met een separate toegangsdeur en slaapkamer met badkamer voor gelijkvloers wonen.

Het woonhuis is aan een rustige straat gelegen op een ruim perceel. De woning is voorzien van een dubbele glaszetting en voorzien van dak-, en muur isolatie en de elektrische installatie geheel vernieuwd en uitgebreid en zijn er zonnepanelen aangebracht.

Indeling:
De entree is aan de achterkant en de voorgevel is met woonkamer met zijlichten. De woning beschikt over een moderne keuken met modern keukenblok en kookeiland met inbouwapparatuur. Er is ook een bijkeuken, met onder andere de wasmachine opstelling. Een badkamer, een slaapkamer en een study bevinden zich ook allemaal op de begane grond. In de keuken is een toegang naar de kelderruimte. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchegedeelte en toilet.

Verdieping:
Vaste trap, met toegang tot de overloop. Er zijn 2 ruime slaapkamers op deze verdieping.

Bijzonderheid; Het huis is voorzien van een Evo Home warmtesysteem dat een adaptief vermogen heeft om alle ruimten, afzonderlijk te verwarmen.

Zeer geschikt voor wonen met hobby’s als tuinieren, sleutelen of werken aan huis!
Minnertsga ligt in de driehoek Harlingen – Franeker – Leeuwarden en op enkele kilometers van de Waddenzee gelegen, heeft ca. 1800 inwoners en beschikt over voorzieningen als supermarkt, basisschool en bakker en is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Minnertsga ligt op ongeveer een uur rijden van Amsterdam. Verder kent het dorp een bruisend verenigingsleven en zijn er scholen en winkels aanwezig.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze verhuisservice, vraag naar de mogelijkheden!

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 300.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1925
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte683 m²
Woning Inhoud527 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen