Spukefeartstrjitte 2 a
WERGEA

Omschrijving

Verkocht: Spukefeartstrjitte 2 a, WERGEA

Op prachtige woonstand aangeboden, deze recente en prachtige 2-onder-1-kapwoning aan het water. De woning is zelfs gelegen aan de Staande Mastroute!

Welkom in het schilderachtige Wergea, onder de rook van Leeuwarden. Te midden van dit idyllische decor bevindt zich Spukefeartstrjitte 2A, een eigentijdse woning die perfect past in het pittoreske karakter van dit betoverende dorp. Deze moderne woning, gebouwd in 2019, straalt stijl en comfort uit met een royaal woonoppervlak van 123m2. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime sfeer, waar hoogwaardige afwerkingen de toon zetten. De woning is ontworpen met oog voor detail en biedt een harmonieuze mix van functionaliteit en esthetiek.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning stap je in de entree, met toegang tot de moderne meterkast en toilet met fonteintje. Vanuit de hal is de royale en sfeervolle woonkamer bereikbaar, met open keuken. De keuken is voorzien van aan de ene kant een lang aanrechtblad en aan de andere kant een apparatenwand. Er is sprake van hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een; vaatwasser, stoomoven, No Frost koel-vriescombinatie, Quooker, en inductieplaat. Onder de trap is nog een trapkast te vinden met onder andere de verdeler van de vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Vanuit de trap in de hal is de overloop bereikbaar. De hele verdieping is voorzien van vloerverwarming. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een Geberit AquaClean Sela toilet met douchefunctie, een regendouche met losse kop en een wastafelmeubel met dubbele kraan.

Tweede verdieping:
Vanuit de vaste trap op de eerste verdieping is de zolder bereikbaar. De zolder is momenteel in gebruik als extra bergruimte en hier is ook de wasmachineaansluiting te vinden. Ook zijn hier de waterontharder en de omvormer van de zonnepanelen te vinden.

Tuin en garage:
De tuin is gelegen op het zuidwesten en is dus erg zonnig. Een van de bijzondere kenmerken van deze woning is de naastgelegen garage, die niet alleen handig is voor het parkeren van je auto, maar ook extra ruimte biedt voor opslag of het realiseren van een hobbyruimte. De garage voegt een praktisch element toe aan de levensstijl die deze woning te bieden heeft. De locatie aan het water voegt extra ontspanning toe aan het dagelijks leven. Geniet van het rustgevende geluid van kabbelend water en profiteer van het pittoreske uitzicht dat deze woning te bieden heeft. Of je nu ontspant op het terras of vanuit de woonkamer, de waterkant is altijd dichtbij en je vaart zo de Staande Mastroute op.

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is het energielabel A, waardoor het niet alleen vriendelijk is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Een goed geïsoleerd huis zorgt voor een comfortabel leefklimaat en lagere energiekosten. De gevels zijn in 2020 nog geïmpregneerd.

Deze woning is niet zomaar een huis; het is een thuis dat harmonieus past in de unieke ambiance van Wergea. Ontdek het beste van dorpsleven, gecombineerd met modern comfort.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 450.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte123 m²
Perceeloppervlakte330 m²
Woning Inhoud528 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen