Spanjaardslaan 166 b
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Spanjaardslaan 166 b, LEEUWARDEN

Het appartement is gelegen aan de hoek Spanjaardslaan/Pelikaanstraat, met prachtig uitzicht op de stadsgracht, Prinsentuin en de Oldehove. Het appartementencomplex is gelegen in het centrum van de stad Leeuwarden en nabij de bibliotheek en schouwburg. Het appartement bevindt zich op de tweede etage en is ingericht met een moderne keuken met inbouw apparatuur en een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast is via de hal ook nog een separaat toilet bereikbaar. Het appartement beschikt over een open en een overdekt balkon. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof.

De indeling van het appartement is als volgt:

Bij binnenkomst in het appartement kom je in de royale entree, met toegang tot de meterkast en inbouwkasten. Vanuit de entree is de royale L-vormige woonkamer toegankelijk. De open keuken is voorzien van veel kastruimte en de nodige inbouwapparatuur. Beide slaapkamers zijn voorzien van royale inbouwkasten. Er is een praktische bijkeuken met witgoedopstelling en het appartement heeft een balkon aan beide zijdes. Er is een berging bij het appartement en een eigen parkeerplaats in ondergelegen kelder.

Zoekt u een royaal appartement op een prachtige locatie? Dan kan dit heel goed zijn wat u zoekt!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 375.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1988
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte121 m²
Woning Inhoud436 m³
Kamers3
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen