Smelbrege 15
STIENS

Omschrijving

Verkocht: Smelbrege 15, STIENS

Unieke woning gelegen op een toplocatie in Stiens. Deze voormalige notariswoning is gebouwd in de neo-classicistische blokvormige stijl en is één van de meest in het oog springende bouwwerken in Stiens.
De woning is gelegen in een sterk oorspronkelijk deel aanhet gezellige centrum van Stiens en op loopafstand van de winkels en andere faciliteiten.

Het huis heeft een rijke geschiedenis en authentieke elementen zijn bewaard gebleven en nog gedeeltelijk zichtbaar.
De woning is één van de twee helften van wat oorspronkelijk een geheel huis was.
De woning ligt op een perceel van 245 m2, een bebouwd oppervlakte van 68m2 en met een totaal woonoppervlak van 140 m2. De bruto inhoud is 469 m3 (excl. garage).

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
De entree bevindt zich in de as van het huis en biedt toegang tot de gang. Aan de gang liggen de voorkamer, de trap naar eerste verdieping en de achterkamer. In de achterkamer bevinden zich de keuken, eethoek en zithoek. Hier is ook de toegang naar een ruime kelder. In 1993 is de woning voorzien van een serre aanbouw met in hoge mate lichttoetreding en met een schuifpui en een doucheruimte.

Eerste verdieping:
Vanaf de bordestrap op de begane grond is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Vanuit de overloop zijn er drie slaapkamers bereikbaar. Daarnaast is hier een badkamer met bad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar zolder, voorzien van overloop met toegang tot de slaapkamer met veel bergruimte. Ook is vanaf hier nog een bergruimte bereikbaar.

Achter de woning is een tuin met terras en een zeer ruime vrijstaande garage met bovenbouw (22 m2). Deze is bereikbaar via het Stienpaad. Momenteel is naast wonen o.a. detailhandel, dienstverlening, kantoor en maatschappelijke voorzieningen bij recht toegestaan.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze verhuisservice, vraag naar de mogelijkheden!

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 280.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1821
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte245 m²
Woning Inhoud469 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen