Pasteurweg 53
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Pasteurweg 53, LEEUWARDEN

Toen ik voor het eerst over de drempel stapte overviel mij onmiddellijk het gevoel van "wat een modern comfort in een jaren '30 woning" en ''wat een eigentijds huis met alle recente aanpassingen''. Verrassend ruime erker-woning welke uitstekend is onderhouden. De woning is gelegen in een rustige en brede straat welke over voldoende parkeergelegenheden voor de deur beschikt en is voorzien van een eigen garage. Vele voorzieningen zoals winkels en scholen, bevinden zich op loopafstand. De binnenstad van Leeuwarden is op fietsafstand bereikbaar. De gehele woning is recent voorzien van een moderne keuken, badkamer en voorzien van kunststof kozijnen met een dubbele glasbezetting.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang toilet en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met aan de achtergevel de woonkeuken met recente en benodigde inbouwapparatuur. Bijkeuken met wasmachineaansluiting. Onderhoudsarme ommuurde tuin.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot het platte-dak en twee ruime slaapkamers en een kleine slaapkamer alsmede een badkamer met douche en 2e toilet.

2e verdieping:
Via vaste trapopgang bereikbaar de 4e in dit geval ouder- slaapkamer met dakkapel.

Algemeen:
- ruime erker-eindwoning met bijkeuken garage
- brede rustige straat
- stenen aanbouw ingericht als bijkeuken
- cv-ketel recent en eigendom
- zeer goed onderhouden en ingerichte woning met in de zijgevel raamopeningen voor een in hoge mate lichttoetreding.
- winkelcentra/voorzieningen Cambuurplein en de binnen stad van Leeuwarden op loop/fietsafstand
- Dr. Zamenhoffpark op loopafstand
- Woning is in het geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van kunststof kozijnen en recente apparatuur en installaties. Zonnige achtertuin gesitueerd op het westen met veel privacy.

Overig:
geheel gemoderniseerde en gerenoveerde erkerhoekwoning met bijkeuken en vrijstaande garage, Achtertuin met veel privacy. Uitstekend onderhouden.

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegronden op de website van ons kantoor.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1948
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte122 m²
Perceeloppervlakte183 m²
Woning Inhoud506 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen