Pasteurweg 43
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Pasteurweg 43, LEEUWARDEN

Ruime tussenwoning, gelegen in het oosten van de stad. De woning is gelegen nabij het Dr. Zamenhofpark. De Pasteurweg ligt in een gezellige woonwijk, op nog geen 5 minuten fietsen van de binnenstad. De straat kenmerkt zich als een rustige en brede straat, voorzien van parkeerhavens waar vrij kan worden geparkeerd. Qua voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving; supermarkten, sportverenigingen en scholen. De woning is goed onderhouden en sfeervol ingericht.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Via de groene afgeschermde voortuin bereik je de entree van de woning. Eenmaal binnen vind je hier de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de entree bereik je de woonkamer, welke een mooie lengte heeft, waardoor je zowel een zit- als een eethoek kwijt kunt. Daarbij voelt de woonkamer ontzettend licht aan. Via de openslaande deuren in de woonkamer bereik je de diepe achtertuin, welke op het westen gelegen is. De tuin is voorzien van een vrijstaande berging en een achterom. Er is voldoende ruimte aanwezig om een lounge set kwijt te kunnen. Aan de achterzijde van de woning vind je de keurige, tweezijdige keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook hier vanuit heb je toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping van de woning en heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer beschikt over twee vaste kasten. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en radiator. Vanuit de kleine slaapkamer is er toegang tot het dakterras.

Tweede verdiep
Via de vaste trap op de overloop bereik je de tweede verdieping. Hier vind je nog een slaapkamer. Doordat er een vergrote dakkapel is geplaatst is er sprake van veel lichtinval.

Algemeen:
diepe achtertuin van ca. 12 meter op het westen, met achterom.
vrijstaande stenen berging
de glasbezetting is dubbelglas en HR++ op de begane grond en dakkapel uit 2019.
ketel Combi HR is uit 2023 Nefit Proline (eigendom)

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 235.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
Hoofdfunctiewonen
Indeling
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte158 m²
Woning Inhoud320 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen