Oostmahorn 150
ANJUM

Omschrijving

Verkocht: Oostmahorn 150, ANJUM

Deze vrijstaande recreatiewoning is gelegen in Oostmahorn, in een zeer groene omgeving. Het Lauwersmeer is op loopafstand waar er verschillende watersport activiteiten uitgeoefend kunnen worden. Ideaal voor een vakantie in eigen land! Het betreft een vrijstaande recreatiewoning.

Indeling van de woning:

Bij binnenkomst stap je in de hal, welke toegang biedt tot de slaapkamer, de badkamer en even verder de berging. Bij entree van de woonkamer valt direct de knusse indeling op. Het heeft een moderne keuken met ingebouwde magnetron, een koelkast en gasfornuis. Het heeft zelfs nog een nostalgische bedstee. De badkamer is voorzien van wastafelmeubel, staande douche en ligbad. In de berging bevinden zich de aansluitingen voor de en droger en is er nog ruimte voor een eventuele vriezer of extra koelkast. De zolder is te bereiken via de trap, welke bevestigd is bij de entree van de woonkamer.

De woning heeft dubbele beglazing, een eigen geiser, gas- en elektrische kachels en een in 2015 nieuw geplaatst geïsoleerd dak. Parkeren kan op eigen erf.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 79.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1990
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte28 m²
Perceeloppervlakte333 m²
Woning Inhoud67 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen