Oer de feart 22
GOUTUM

Omschrijving

Verkocht: Oer de feart 22, GOUTUM

Verrassend ruim en wat een fraaie woonlocatie! Dat is wat deze tussenwoning met 4 slaapkamers zeer zeker is! Maar deze woning, gelegen in 'oud' Goutum, heeft veel meer te bieden. De woning biedt aan de voorzijde (met voortuin) uitzicht op een plantsoen met speeltoestellen. Bij binnenkomst tref je een ruime, gezellige woonkamer aan en wat daarbij opvalt is de ruime, lichte achterkamer. De dichte keuken is voorzien van een vernieuwd keukenblok, met inbouwapparatuur en heeft een prachtig uitzicht naar deels de aangrenzende weilanden aan de andere kant van de Tearnserdyk. Ik verzeker u dan ook dat deze achterkamer een ruimte zal zijn waar u met veel plezier veel tijd zult doorbrengen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Binnenkomst in ruime hal met recent vernieuwd toilet. Doorlopend vanuit de hal kom je in de woonkamer met een in hout uitgevoerde dekvloer. De achterkamer is verrassend ruim en staat volledig in verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis met twee ovens voorzien van een fraaie afzuigkap en RVS achterplaat. Verder is er een koelvries-combinatie, vaatwasser en een magnetron. Een loopdeur geeft toegang tot de achtertuin welke op het zuiden gelegen en al vroeg in het jaar zonnig. Aan de voorzijde is een berging aanwezig.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping met toegang tot 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met inbouwkasten. Ook hier geldt weer dat het ruime kamers betreft. Ook de moderne badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is vergroot doordat het balkon er bij getrokken is en deze beschikt over een ligbad, een douchehoek en een tweede toilet alsmede een wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap naar de overloop van de tweede verdieping. De zolderruimte is voorzien van twee grote dakkapellen waardoor de ruimte op deze tweede verdieping optimaal benut kon worden. Er is een bergruimte aanwezig met de opstelling van de CV-ketel en hiervoor is er een witgoed-opstelling aangebracht met wastafel.

Daarnaast is er nabij een garage met bergzolder, welke onderdeel uitmaakt van de verkoop.

De eigenaar vertelt:
'' Het is fijn zitten aan de eetkamertafel in de ochtendzon. Het huis is van binnen ruimer dan je van de buitenkant verwacht. Het feit dat het huis aan beide zijden geen doorlopende straten heeft levert mooie zichtlijnen en is veilig met kinderen. De tuin komt in de lente en de zomer helemaal tot leven met in elk jaargetijde andere kleuren. De hogere bloemen geven een natuurlijke beschutting van de Tearnserdyk. De buurt kent een actief buurtcomittee. Je voelt je snel thuis op Oer de Feart!''

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1974
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte147 m²
Perceeloppervlakte200 m²
Woning Inhoud506 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen