Noordersingel 52 A
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verhuurd: Noordersingel 52 A, LEEUWARDEN

Op een fantastische locatie aan de Prinsentuin in Leeuwarden, bevindt zich deze goed onderhouden benedenwoning.

Het heeft een prachtig uitzicht op het vaarwater, wat in de zomer enorm sfeervol is met verschillende aangemeerde bootjes. Er is parkeergelegenheid op eigen grond, met ruimte voor 1 auto. Een eventueel overige auto kan aan de weg staan. De benedenwoning heeft een kelderruimte alsmede een schuur. Het is een karakteristieke woning gebouwd in 1932 waarvan het leidingwerk onlangs vervangen is en het elektra voorzien is van 6 groepen.

Globale indeling
Bij binnenkomst is er een diepe hal, de ingang naar de woonkamer met openslaande deuren en daarnaast het toilet. De keuken is afgesloten en geeft toegang tot een keldergedeelte. De badkamer, is centraal gelegen alsmede de slaapkamer. Vanuit de berging is er doorgang naar de tuin en de schuur. Tevens is de tuin ook via een achterom benaderbaar. Er is 1 slaapkamer aanwezig, maar omdat de woonkamer afgesloten kan worden, is de achterste kamer ook eventueel te gebruiken als slaapkamer.

Omgeving
De Noordersingel ligt erg centraal in een groene omgeving. Tegenover de straat is de bekende Prinsentuin, een park waarin vaak leuke evenementen plaatsvinden. Even achter de Noordersingel ligt het Rengerspark. Een prachtig park waar je terecht kunt voor een goede wandeling. De Noordersingel is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je staat met nog geen 5 minuten loopafstand in hartje centrum. Supermarkt Jumbo is in de buurt, als zowel de NHL Stenden Hogeschool. Noordersingel is gelegen in de 'Transvaalwijk'.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 950,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte80 m²
Woning Inhoud220 m³
Kamers3 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen