Noordersingel 20
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verhuurd: Noordersingel 20, LEEUWARDEN

Welkom bij dit prachtige appartementencomplex op een unieke woonlocatie aan de Noordersingel 20 te Leeuwarden! Het complex is een voormalig kantoorgebouw welke volledig getransformeerd is naar wonen. Er zijn 5 royale en op hoge mate afgewerkte appartementen gerealiseerd, waarbij uitsluitend de parterre appartementen nog voor verhuur beschikbaar zijn. Elk appartement is voorzien van een inpandige berging, eigen parkeerplaats voor de auto en er is een gezamenlijke fietsenstalling.

Het betreft vijf appartementen, met verschillende prijzen en afmetingen.

Noordersingel 12 en 14 betreffen de appartementen op de begane grond. Deze appartementen hebben een dubbele woonlaag, namelijk de eerste woonlaag op de begane grond en een tweede woonlaag in het souterrain. Deze zijn nog beschikbaar voor verhuur. Op de eerste woonlaag bevindt zich de open keuken met Whirlpool inbouwapparatuur. Bij binnenkomst in het appartement vindt u de badkamer, voorzien van douche, toilet, wastafel, designradiator en wasmachineaansluiting. In het souterrain is een tweetal ruimten te vinden, welke geschikt zijn als bijvoorbeeld een slaapkamer, extra woonkamer of een werkkamer. Ook zijn deze appartementen voorzien van een terras, vanuit de woonkamer te bereiken. De prijs voor deze appartementen bedragen € 1.250,- per maand, exclusief g/w/l.

Het uitzicht van alle appartementen is werkelijk spectaculair. U kunt de hele Noordersingel en de Prinsentuin over kijken. Ook kijkt u over het vaarwater, een hele beleving in de zomer.

Heeft u altijd al op een unieke locatie willen wonen in een appartement, van alle gemakken voorzien? Twijfel dan niet en neem contact op!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten en oppervlakten.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.250,00 p.m
Bouw
Bouwjaar1979
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte88 m²
Woning Inhoud350 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen