Noordersingel 20

Noordersingel 20
LEEUWARDEN

€ 990,00 Per maand
Excl. € 60,00 servicekosten

Omschrijving

Welkom bij dit prachtige appartementencomplex op een unieke woonlocatie aan de Noordersingel 20 te Leeuwarden! Het complex is een voormalig kantoorgebouw welke volledig getransformeerd is naar wonen. Er zijn 5 royale en op hoge mate afgewerkte appartementen gerealiseerd, welke binnenkort beschikbaar komen voor verhuur. Elk appartement is voorzien van een inpandige berging, eigen parkeerplaats voor de auto en er is een gezamenlijke fietsenstalling.

Het betreft vijf appartementen, met verschillende prijzen en afmetingen.

Noordersingel 12 en 14 betreffen de appartementen op de begane grond. Deze appartementen hebben een dubbele woonlaag, namelijk de eerste woonlaag op de begane grond en een tweede woonlaag in het souterrain. Op de eerste woonlaag bevindt zich de open keuken met Whirlpool inbouwapparatuur. Bij binnenkomst in het appartement vindt u de badkamer, voorzien van douche, toilet, wastafel, designradiator en wasmachineaansluiting. In het souterrain is een tweetal ruimten te vinden, welke geschikt zijn als bijvoorbeeld een slaapkamer, extra woonkamer of een werkkamer. Ook zijn deze appartementen voorzien van een terras, vanuit de woonkamer te bereiken. De prijs voor deze appartementen bedragen € 1.250,- per maand, exclusief g/w/l.

Noordersingel 16 en 18 betreffen de appartementen op de eerste verdieping. Nummer 16 heeft twee slaapkamers en een ruime woonkamer. Nummer 18 heeft maar 1 slaapkamer en een royale woonkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel, designradiator en wasmachineaansluiting. De open keuken is voorzien van Whirlpool inbouwapparatuur. Er zit ook een inpandige bergruimte en een balkon van circa 5m2. De prijs voor deze appartementen bedragen € 990,- per maand, exclusief g/w/l.

Noordersingel 20 betreft het penthouse, op de tweede verdieping, bereikbaar met een dubbele trap. Dit is een fantastisch appartement, verspreid over de hele lengte van het complex. Het object beschikt over een royale woonkamer en open keuken met Whirlpool apparatuur. De badkamer is voorzien van een douche met wastafel. Er is een separaat toilet. Ook is er nog een extra ruimte, met mogelijkheid voor berging met een aansluiting voor een wasmachine. Er is een tweetal slaapkamers gerealiseerd. De prijs voor dit appartement bedraagt € 1.300,- per maand, exclusief g/w/l.

Het uitzicht van alle appartementen is werkelijk spectaculair. U kunt de hele Noordersingel en de Prinsentuin over kijken. Ook kijkt u over het vaarwater, een hele beleving in de zomer.

Heeft u altijd al op een unieke locatie willen wonen in een appartement, van alle gemakken voorzien? Twijfel dan niet en neem contact op!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten en oppervlakten.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 990,00 p.m
Bouw
Bouwjaar1979
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte88 m²
Woning Inhoud350 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


info@hellema.nl
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy