Mr. P.J. Troelstraweg 137
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Mr. P.J. Troelstraweg 137, LEEUWARDEN

Stap binnen in deze prachtige vrijstaande woning, gelegen op een uitstekende locatie. Gebouwd in 1925, biedt deze woning aan de Mr. PJ. Troelstraweg 137 een tijdloze uitstraling en modern comfort. Deze woning beschikt over voldoende ruimte om comfortabel te wonen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Op de begane grond word je verwelkomd in een ruime hal met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je terecht in de sfeervolle woonkamer met een haard, openslaande deuren naar de zonnige tuin die gelegen is op het zuidwesten. De open keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur, nodigt uit tot heerlijke culinaire creaties. Een praktische bijkeuken/berging met tuindeur en aansluiting voor de wasmachine en droger maakt het plaatje compleet. Tevens vind je hier het toilet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping biedt een overloop toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer, volledig betegeld, omvat een inloop douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Vlizo:
Via een vlizotrap in de slaapkamer bereik je de bergzolder.

Tuin:
De woning beschikt over een zonnige tuin op het zuidwesten, met een grote berging en overkapping. De tuin is zonovergoten en heerlijk om in te ontspannen.

Algemeen:

- Bouwjaar 1925.
- Openslaande deuren naar de tuin die gelegen is op het op het zuidwesten en met berging.
- Vliering voor opslag en berging.
- 2 slaapkamers.


Deze informatie is met zorg samengesteld door Hellema Makelaars, hoofdzakelijk gebaseerd op gegevens en tekeningen verstrekt door de verkoper. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke onvolledigheden, onjuistheden of andere tekortkomingen, inclusief de gevolgen daarvan. Dit betreft onder andere opgegeven afmetingen, oppervlakten, isolatie en technische staat.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1925
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte260 m²
Woning Inhoud377 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen