Matthias van Pellicomstraat 1
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Matthias van Pellicomstraat 1, LEEUWARDEN

Sfeervolle hoekwoning in de gewilde wijk Huizum-West, nabij alle voorzieningen! Het herenhuis beschikt over een stenen berging, binnenplaats achter, tuin rondom en een dubbele erker. Verder zorgen onder andere de vestibule, de bordestrap en het glas in lood voor een authentieke sfeer.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Na binnenkomst in de vestibule loopt u door naar de hal, met toegang tot de kelder en het toilet. Vanuit de hal is ook de ruime woonkamer met dubbele erker bereikbaar. De begane grond is grotendeels voorzien van een eiken-houtenvloer. Doordat de woning op de hoek gelegen is, voelt het geheel fijn en licht aan. Vanuit de woonkamer is de half open keuken bereikbaar, voorzien van inbouwapparatuur en uitzicht op de binnenplaats. Door de hal naar achteren kom je bij de badkamer, voorzien van een douche en een dubbele wastafel. Vanaf hier is ook de binnenplaats aan de achterkant bereikbaar. De achtertuin is ook voorzien van een achterom.

Eerste verdieping
Met de bordestrap is de eerste verdieping bereikbaar. Vanaf hier kom je op de overloop, welke toegang geeft tot 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een aansluitend balkon. Vanaf de eerste slaapkamer is ook het dakterras bereikbaar, gelegen op het oosten.

De wijk Huizum-West is gelegen vlak bij de gezellige winkelstraat de Schrans en het station is op loopafstand van de woning.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze verhuisservice, vraag naar de mogelijkheden!

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 249.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1916
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte139 m²
Woning Inhoud475 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen