Kadal 25
ST.-JACOBIPAROCHIE

Omschrijving

Verkocht: Kadal 25, ST.-JACOBIPAROCHIE

Ontdek de charme van wonen in het pittoreske St. Jacobiparochie, waar rust en ruimte samenkomen. Gelegen aan Kadal 25 met een zijentree, bieden wij deze twee onder één kap woning met een eigen oprit en aangebouwde garage, omringd door een zonnige tuin op het westen. Er is een overkapte achterom aanwezig. De woning is voorzien van in beton uitgevoerde vloeren en grotendeels in kunststof uitgevoerd kozijnwerk met kantelkiep-systeem en voorzien van dubbel glas.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je binnen in de hal, waar ook het toilet zich bevindt en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit hier is ook de doorloop naar de woonkamer. De woonkamer heeft in hoge mate lichttoetreding. Er is een dichte keuken, welke ook eenvoudig om te vormen is naar een open keuken. Naast de keuken bevind zich een ruime kamer die dienst kan doen als een bijkeuken. De garage is ruim en is ideaal voor onder andere berging. Aan de garage is een veranda gerealiseerd.

Eerste verdieping:
Vanuit de vaste trap in de hal, kom je uit op de overloop. De overloop geeft toegang tot onder andere drie comfortabele slaapkamers. Er is hiernaast op deze verdieping nog een volledig betegelde badkamer bereikbaar en een ruimte met daarin de CV opstelling.

Vliering:
Via de vlizo trap welke te bereiken is vanaf de overloop, krijgt u toegang tot de zolder. Deze is ideaal om te gebruiken als extra opslagruimte.

Tuin:
De zonovergoten tuin is gelegen op het westen en is voorzien van een houten berging.

Pluspunten:
- Grote bijkeuken voor extra gemak.
- 10 zonnepanelen voor energiezuinig wonen.
- Kunststof kozijnen en deuren voor lage onderhoudskosten.
- Betonvloeren voor een solide basis.
- Royale perceel met een fraaie ligging.
- Houten berging met veranda voor extra buitenruimte.
- Volledig betegelde tuin voor eenvoudig onderhoud.
- Dakkapel aan de achterzijde voor extra licht en ruimte.
- Ruime parkeermogelijkheden aan de straatzijde.

St. Jacobiparochie is beroemd om zijn karakteristieke sfeer en rijke historie. Wandel door de schilderachtige straten en geniet van de prachtige oude panden, die elk hun eigen verhaal vertellen. Bezoek de imposante Groate Kerk, een monumentaal gebouw dat al eeuwenlang het middelpunt van het dorp vormt. Voor natuurliefhebbers is er volop te beleven. De omliggende polders en groene landschappen nodigen uit tot lange fietstochten en wandelingen. In het voorjaar kleuren de velden prachtig door de bloeiende tulpen, een waar genot voor het oog. Het dorpsleven bruist van gezelligheid. Lokale evenementen, markten en festivals brengen bewoners en bezoekers samen. Of je nu geniet van een kopje koffie op een zonnig terras of deelneemt aan een van de vele culturele activiteiten, je voelt je hier al snel thuis.

Kortom, St. Jacobiparochie biedt een perfecte mix van rust, cultuur en gemeenschap. Een verborgen parel in Friesland, waar je het echte dorpsleven kunt ervaren. Kom langs en laat je betoveren door de charme van dit prachtige dorp!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 249.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte269 m²
Woning Inhoud462 m³
Kamers6 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen