Jouwsmastraat 1
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Jouwsmastraat 1, LEEUWARDEN

Sfeervolle en goed onderhouden eindwoning in de wijk Huizum-Bornia. Op loopafstand van diverse winkelcentra, een ziekenhuis, het centraal station en het stadscentrum. De woning beschikt over een aangebouwde stenen berging met achterom. De woning is gebouwd rond 1910 en het is een woning waar veel daglicht naar binnen valt door het vele glaswerk. Het glas in lood is een van de authentieke elementen die de woning kent, wat er allemaal voor zorgt dat u hier heerlijk kunt wonen!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: hal met meterkast en garderobe. Vanuit de hal is de royale woonkamer (ca. 36 m2) bereikbaar, die ook ruimtelijk aanvoelt. De woonkamer is voorzien van een erker met glas in lood ramen, open haard en half open keuken. Door een authentieke boogvormige toog is de bijkeuken te bereiken, met koelkast en de mogelijkheid voor een afwasmachine opstelling. In de aanliggende ruimte bevindt zich het toilet, de cv-ketel en de wasmachine opstelling. De woning beschikt over een binnenplaats, van circa 3 x 3,5 meter. Verder is hier de stenen berging/fietsenschuur met deur naar de steeg en achterom. Door middel van de vaste spiltrap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping: vanuit de woonkamer is de overloop bereikbaar, die toegang geeft tot drie slaapkamers waarvan één met balkon. De slaapkamer aan de voorkant is tevens voorzien van dubbele inbouwkasten. Ook geeft de overloop toegang tot de nette badkamer, voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 150.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1910
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte84 m²
Perceeloppervlakte119 m²
Woning Inhoud354 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen