It Bynt 76
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: It Bynt 76, LEEUWARDEN

Ben jij op zoek naar de perfecte woning voor jou en je gezin? Zoek niet verder, want deze fantastische tussenwoning zal al je woonwensen vervullen! Met een ruimte van 140 m2, 4 comfortabele slaapkamers (met mogelijkheid tot 5) en een fraaie afwerking, is dit de ideale plek om je thuis te noemen. De woning is van binnen tevens een stuk ruimer dan je wellicht van buiten zou verwachten.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Binnenstappen in deze woning betekent direct genieten van een stijlvolle en eigentijdse sfeer. De ruime en lichte woonkamer biedt volop mogelijkheden voor gezellige familiemomenten en ontspanning. De open keuken is een droom voor kookliefhebbers, compleet met moderne apparatuur en voldoende werkruimte om de lekkerste gerechten te bereiden. De keuken is onder andere voorzien van een: oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak en genoeg kastruimte. Koken kan op het kookeiland, met ingebouwde kookplaat met afzuiging. Er is genoeg ruimte voor zowel een royale zithoek als een eettafel. Het voordeel van deze woning is dat de keuken aan de achterkant is gesitueerd, in plaats van zoals gebruikelijk aan de voorkant.

Eerste verdieping:
Vanuit de (af te sluiten) vaste trap in de woonkamer is de royale overloop van de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde van de woning twee kleinere slaapkamers en aan de voorkant van de woning een royale master-bedroom. De badkamer zit in het midden van de woning en is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafelmeubel. De kamers zijn voorzien van grote ramen, waardoor ze baden in natuurlijk licht. De fraaie afwerking en het hoogwaardige materiaalgebruik zorgen voor een luxe en comfortabele leefomgeving.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is ook te bereiken door middel van een vaste trap en hier is momenteel nog een kamer, welke in gebruik als kantoor. Er is een scheidingswand geplaatst, waarachter nog veel bergspullen passen. Ook is hier de wasmachineaansluiting te vinden, net als de WTW installatie.

Tuin:
De tuin van deze woning is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. Geniet van zonnige dagen op het terras, organiseer gezellige barbecues of creëer je eigen groene oase. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor jou om te ontspannen na een drukke dag.

Techum is een populaire wijk die bekend staat om zijn rustige en kindvriendelijke omgeving. Hier kun je genieten van een hechte gemeenschap, omringd door groen en uitstekende voorzieningen. Scholen, winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, waardoor het leven hier uiterst gemakkelijk is.

Kortom, deze tussenwoning in Techum biedt alles wat je maar kunt wensen: ruimte, comfort, luxe en een geweldige locatie. Wacht niet langer en grijp deze kans om jouw droomhuis te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging. Voor je het weet, kun jij genieten van het fantastische leven dat deze woning te bieden heeft!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 395.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2018
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte145 m²
Woning Inhoud438 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen