Humaldastate 44
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Humaldastate 44, LEEUWARDEN

Goed onderhouden en verrassend ruime tussenwoning in de wijk Camminghaburen. Parkeerruimte is voor de deur volop aanwezig en de groene achtertuin is op het zuiden gelegen. Op de verdieping is op het achterdakvlak een in kunststof uitgevoerde dakkapel geplaatst. De ramen op de begane grond en op de verdieping zijn uitgevoerd met een elektrische zonwering en de kozijnen zijn volledig in kunststof met dubbel glas uitgevoerd. De woning is voorzien van stadsverwarming en is dus geheel gasloos!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst komt u in de hal met garderobe. Vanuit de hal is de woonkamer en de half open keuken met inbouwapparatuur bereikbaar. De keuken beschikt over een vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat en een oven. Tevens is de keuken voorzien van een ruime voorraadkast. De woonkamer is voorzien van genoeg lichtinval en een deur naar de ruime tuin toe. Tevens zijn alle ramen voorzien van recente elektrische zonwering. Tevens is er een toilet beneden gesitueerd. Vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Met de vaste trap vanaf de begane grond, kom je op de overloop, welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is recentelijk gemoderniseerd en beschikt over een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Tevens zijn de dakvensters vernieuwd. De twee slaapkamers aan de tuin kant zijn ruimer opgezet door de toepassing van een dakkapel.

Zolder:
Door middel van een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Op de zolder is de 4de slaapkamer gesitueerd. Verder is hier nog veel extra ruimte.

- gasloos wonen
- moderne keuken en badkamer
- achtertuin op het zuiden
- tuingerichte woonkamer
- 3 slaapkamers op de verdieping
- royale vliering/zolder, voorzien van de 4de slaapkamer.
- berging aan de voorkant van de woning.

De wijk Camminghaburen is goed bereikbaar met bus, auto, fiets en verbinding met het centrum van de stad. Daarnaast is er een actieve wijkvereniging, een gezondheidscentrum met apotheek, treinstation (verbinding Leeuwarden cs - Groningen), kinderopvang en scholen, veel groenvoorzieningen/parken en een kerkelijk centrum. Uiteraard is er op loopafstand een uitgebreid winkelcentrum bereikbaar. Het recreatiegebied de Groene Ster biedt vele mogelijkheden voor ontspanning in de natuur.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 159.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
Hoofdfunctiewonen
Indeling
Woonoppervlakte99 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Woning Inhoud340 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen