Hissemar 10
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Hissemar 10, LEEUWARDEN

Bij ons in de wijk Zuiderburen en aan het water gelegen, hebben wij deze stijlvolle en royaal opgezette villa te koop. Het woonhuis is gebouwd in 2004, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 216 m2 en is volledig voorzien van dubbel glasbezetting. De woning is tot in de puntjes verzorgd en ingericht met hoogwaardige materialen. Hierdoor is er sprake van een algeheel hoogwaardig afwerkingsniveau en een hoge mate van luxe en comfort.

Zuiderburen is een relatief jonge en waterrijke buurt, gelegen in de wijk Hempens/Teerns. Het is zeer goed te bereiken middels openbaar vervoer maar ook door de locatie langs de ring van Leeuwarden. Het stadscentrum is op 20 minuten fietsafstand. Er is een winkelcentrum aanwezig aan het begin van de wijk, alsmede een verzamelgebouw voor zorginstellingen (apotheek, huisarts).

De indeling van de woning is als volgt:

Indeling begane grond;
Fraaie entree met binnenkomst een hal met een vide. De entree is middels een fraaie boogdeur naar de hal. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, waterontharder en de trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een prachtige tegelvloer. Vanuit de hal geven de openslaande deuren toegang tot de woonvertrekken. De woonkamer is L-vormig en heeft een hoge mate van lichttoetreding. De kamer wordt gescheiden van de eetkamer door middel van een haard. De keuken beschikt over een apart eetgedeelte en een apart werkgedeelte. De keuken is voorzien van veel luxe, gepaard met de nodige inbouwapparatuur. Tevens is er een kookeiland, met prachtig zitgedeelte gecreëerd. Vanuit de keuken is door middel van openslaande deuren de fraai aangelegde tuin bereikbaar. Er is vanuit de keuken ook een doorloop naar de bijkeuken en de dubbel uitgevoerde autostalling.

De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en een in hout uitgevoerde dekvloer.

1e verdieping
Vanaf de vaste trap in de hal, is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot 3 royale slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer ingericht is met een uitgebreide inloopkast. Tevens is er op deze verdieping de badkamer gesitueerd. De badkamer is erg luxe uitgevoerd en voorzien van een strak design. Het beschikt over een dubbele douche, dubbele wastafel en het tweede toilet en een sunshower.

2e verdieping
Door middel van de bordestrap vanaf de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is ingericht als 4de slaapkamer en voorzien van een sauna. Deze verdieping biedt vele mogelijkheden, zoals het realiseren van nog 2 extra slaapvertrekken.

Tuin:
Rondom het woonhuis is een zeer fraaie en onderhoudsarme tuin aangelegd met tal van zonneterrassen, veranda en steigers met vernieuwde walbeschoeiing. De tuin biedt zeer veel privacy, waardoor er volop van de rust en ruimte op deze plek kan worden genoten. De tuin is gelegen op het noord-oosten en voorzien van achterom.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 625.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2004
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte213 m²
Perceeloppervlakte704 m²
Woning Inhoud894 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen