Groot Schavernek 7 B
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Groot Schavernek 7 B, LEEUWARDEN

Fantastisch gelegen 3-kamerappartement in hartje centrum, direct nabij stadsschouwburg ‘De Harmonie’, stadspark de Prinsentuin, Oldenhove en de diverse winkelstraten. Het appartement is gelegen in een fraai maar kleinschalig complex aan het Groot Schavernek, welke in totaal bestaat uit 4 appartementen met onderliggend een chinees restaurant. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht over de gracht.

Indeling: afgesloten entree met intercom, videofooninstallatie en trappenhal.

Indeling appartement: entree, hal, modern toilet met fonteintje, ruime woonkamer met open keuken,(gezamenlijk groot ca. 46 m²). Badkamer inclusief betegeling, douche en wastafel. 2 Slaapkamers (resp. ca. 13 en 7 m²), met vanuit de grootste toegang tot het terras gelegen op het zuidoosten. Ruime bijkeuken met CV combi-ketel, machine-aansluitingen en opbergmogelijkheden. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Alle wanden dienen wel opnieuw te worden voorzien van bekleding. Alleen nog een vloer leggen en een keuken aanbrengen naar uw wensen en u kunt op een erg fijne plek wonen!

Naast de centrale entree van het gebouw beschikt het appartement over een eigen stenen (fietsen)berging.

Handig om te weten:
VVE circa € 60,- per maand en zal nog nader worden vastgesteld.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze verhuisservice, vraag naar de mogelijkheden!

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 225.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2010
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte82 m²
Woning Inhoud300 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen