Goutumerdyk 4
GOUTUM

Omschrijving

Verkocht: Goutumerdyk 4, GOUTUM

In het gewilde woon dorp Goutum staat deze mooie, vrijstaande en karakteristieke woning. De woning heeft een eigen oprit voor het parkeren van meerdere voertuigen en een grote achtertuin met een volledig ingericht bijgebouw. Het dorp is gelegen op fietsafstand van het centrum van Leeuwarden en heeft een actieve dorpsvereniging. De basisschool, het dorpshuis en de sportvelden zijn gelegen op loopafstand.

Indeling van de woning;
Via een eigen oprit met ruime parkeergelegenheid met een laadpunt voor een elektrisch voertuig, bereik je de zijentree met hal. De hal beschikt over een inbouwkast, meterkast en modern toilet met fontein.
De woonkamers en suite zijn voorzien van glas-in-loodramen, een eikenhouten vloer en een balkenplafond. Aan de voorzijde strekt de woonkamer over de gehele breedte van de woning. De Siematic woonkeuken met kookeiland is uitgerust met Miele inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een 6-pits Boretti gaskookplaat met bakplaat. De keuken is vrij van deuren waardoor dit een grote en fraaie leefruimte is geworden. Naast de keuken is de bijkeuken gesitueerd, deze heeft een betegelde vloer, bergkast en aansluitingen voor witgoed alsmede toegang tot de kelder met stahoogte en geheel droog.

Aan de achterkant van de woning kan je via 2 dubbele deuren naar de veranda, onlangs voorzien van nieuwe hardhouten vlonders en een geheel nieuwe dakbedekking. De beschutte en zonnige achtertuin is voorzien van terrassen met tegels en cortenstalen plantenbakken. In de tuin staat een vrijstaand bijgebouw uit 2014. Hierin bevindt zich een multifunctionele ruimte met eigen entree, slaapkamer, badkamer met wastafel, douche en toilet en ruime woon/werkruimte. De ruimte is volledig geïsoleerd en geschikt voor diverse doeleinden zoals werken of een gastenverblijf. De tuin wordt 's avonds prachtig verlicht.

Eerste verdieping;
De gehele verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en heeft in totaal vier slaapkamers en een badkamer. Wanneer je boven komt, kom je terecht op de ruime overloop met glas-in-loodramen. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft vaste kasten en een balkenplafond. De badkamer is modern, heeft een douche, wastafel met ladekast en een 2e toilet. Naast de badkamer is nog een slaapkamer met Lundia inbouwkast en aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers met Noteborn inbouwkasten. Alle ramen zijn voorzien van rolgordijnen en horren.

Zolder;
Een vlizotrap leidt naar de bovengelegen bergzolder met stahoogte en grotendeels volledig afgewerkt en CV-ketel.

Algemene informatie;
- Eigen grond 542 m2
- Parkeren op eigen erf
- Moderne badkamer
- 4 slaapkamers
- Bijgebouw uit 2014 (met 2e badkamer en 5e slaapkamer)
- Het geheel is bijzonder goed afgewerkt.
- Uitstekend onderhouden en ingericht.
- Volledig geïsoleerd, definitief label C, met o.a. 14 zonnepanelen

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 679.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1930
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte161 m²
Perceeloppervlakte542 m²
Woning Inhoud698 m³
Kamers8 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen