Frederik Ruyschstraat 8 A
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Frederik Ruyschstraat 8 A, LEEUWARDEN

Deze prachtige hoekwoning, gelegen op Frederik Ruyschstraat 8A in het centrum van Leeuwarden, biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook een comfortabele en goed onderhouden leefruimte die ideaal is voor gezinnen of stellen die een nieuw thuis zoeken! De woning is voorzien van moderne isolatievoorzieningen, zoals dubbele beglazing en een geïsoleerd dak met maar liefst 10 zonnepanelen, waardoor het een energielabel C heeft. Met een eigen oprit is elektrisch rijden ook heel gemakkelijk! Het perceel van 189 m² is gunstig gelegen op het oosten, met het prachtige Doctor Zamenhofpark en diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum en verschillende scholen op korte afstand.

Indeling:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de gang met meterkast en een deels betegeld toilet met fontein. Zowel de hal als de woonkamer zijn voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming en een prachtige, visgraat gelegde, PVC vloer. De woonkamer straalt een gezellige sfeer uit. De open keuken, vernieuwd in 2023, is uitgerust met een koel-vriescombinatie, wijnkoeler, combioven, inductiekookplaat, vaatwasser en Quooker. Een aangebouwde stenen berging met witgoedaansluiting en verwarming biedt extra praktische ruimte, met een deur die toegang geeft tot de achtertuin, waar u kunt genieten van rustige momenten in de buitenlucht. Vanwege de ligging van de woning op de hoek is de tuin ook bereikbaar via de achterom vanaf de oprit.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot twee slaapkamers en de badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tuimelraam voor natuurlijke ventilatie. Als je meer ruimte wilt creëren, kun je de dakkapel aan de voorzijde uitbreiden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een dakkapel en biedt toegang tot een zolderruimte, terwijl de slaapkamer aan de achterzijde van de woning ook een dakkapel heeft en een inloopkast voor extra opbergruimte. Daarnaast is er een stookruimte met een CV-ketel (merk AWB, bouwjaar 2014) aanwezig.

Vlizotrap:
De vliering, bereikbaar via een schuiftrap vanuit de voorste slaapkamer, biedt een handige bergzolder voor het opbergen van seizoensgebonden spullen en andere benodigdheden.

Algemeen:
- Tuin op het oosten met achterom en eigen oprit!
- Keuken vernieuwd in 2023
- Betonnen vloer met visgraat PVC
- Energielabel C

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 235.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1984
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte189 m²
Woning Inhoud316 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen