Ferdinand Bolstraat 68
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Ferdinand Bolstraat 68, LEEUWARDEN

Ontdek deze charmante 2-onder-1-kapwoning aan de Ferdinand Bolstraat 68, gelegen in de sfeervolle wijk Huizum-West! Dit unieke huis combineert de gezelligheid van vroeger met de gemakken van nu. Ideaal voor wie op zoek is naar een karaktervol thuis met ruimte en comfort. De woning is onlangs verduurzaamd, waardoor het nu over een C label beschikt. Het perceel van de woning is maar liefst 158 m2, wat niet vaak voorkomt in deze gewilde wijk.

Indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Je betreedt de woning via een zijentree die leidt naar een hal, compleet met trapkast en meterkast. De ruime woonkamer is een ware blikvanger met zijn sfeervolle erker, prachtige houten vloer en een elektrische kachel die dient voor sfeerverwarming. De half open keuken, heeft een prettige kleurstelling en is voorzien van een inductieplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. In de bijkeuken vind je de wasmachineopstelling en het toilet.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, waarvan één de volledige breedte van de woning beslaat en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De ruime badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, separate douche en wastafel. De inrichting in de badkamer is misschien iets verouderd, echter werkt nog goed.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping met een extra slaapkamer, voorzien van een dakkapel, en een ruime bergzolder. Deze verdieping biedt extra mogelijkheden voor een werkruimte, hobbykamer of nog een slaapkamer. Op het dak aan de voorzijde van de woning liggen 8 zonnepanelen en op het oosten liggen nog 3 panelen. In totaal dus 11 zonnepanelen.

Tuin:
De diepe, volledig betegelde achtertuin, voorzien van een houten berging en een eigen achterom, biedt een fijne buitenruimte voor ontspanning en tuinplezier. Er is onlangs een nieuwe schutting geplaatst, waardoor het een verzorgd geheel is geworden.

De wijk:
Huizum-West is een charmante wijk gelegen in het westen van Leeuwarden. Bekend om zijn rustige en groene omgeving, biedt de wijk een mix van historische architectuur en moderne voorzieningen. Huizum-West heeft een hechte gemeenschapssfeer en biedt een scala aan voorzieningen zoals winkels, scholen en parken. Met zijn gunstige ligging nabij het stadscentrum van Leeuwarden en goede verbindingen met het openbaar vervoer, is Huizum-West een gewilde plek om te wonen voor zowel gezinnen als jonge professionals.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1934
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte158 m²
Woning Inhoud368 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen