De Wijmerts 38
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: De Wijmerts 38, LEEUWARDEN

Zeer royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met garage, maar liefst 4 ruime slaapkamers en veranda aan de achterzijde. De woning is gelegen bij ons in de populaire woonwijk Zuiderburen.

Zuiderburen is een relatief jonge en waterrijke buurt, gelegen in de wijk Hempens/Teerns. Het is zeer goed te bereiken middels openbaar vervoer maar ook door de locatie langs de ring van Leeuwarden. Het stadscentrum is op 20 minuten fietsafstand. Er is een winkelcentrum aanwezig aan het begin van de wijk, met een Jumbo supermarkt, Hema, snackbar, bloemenkiosk. Ook is hier de wijkvereniging 'Markant' Zuiderburen en een verzamelgebouw voor zorginstellingen (apotheek, huisarts). Kortom, een fantastische woningwijk voor starter en doorstromer, dicht bij het centrum van Leeuwarden, maar ook dicht bij het water, het bos, speelruimte en scholen.

Indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in de hal, met toegang tot het toilet beneden (vernieuwd in 2015), net als de vaste trap richting de eerste verdieping. Vanuit de hal is de royale woonkamer bereikbaar. De kamer voelt erg licht aan, door de vele raampartijen rondom. Richting de achterkant van de woning, kom je in de open keuken. De keuken is geplaatst in 2005, echter heeft ca. vier jaar geleden nog een opfrisbeurt gehad, toen de frontjes opnieuw gespoten zijn. De keuken beschikt onder andere over een; combi-stoomoven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en een 5-pits gasstel. In de keuken is ook nog genoeg ruimte voor een royale eettafel. Vanuit de keuken is de garage bereikbaar. De garage is geïsoleerd en voorzien van elektra. Ook bevindt zich in de garage de waterontharder. Zowel vanuit de garage als via de keuken is de tuin bereikbaar. Het betreft een goed onderhouden en royale tuin, met afsluitbare veranda. De veranda is voorzien van zowel verwarming als verkoeling. De tuin is ook voorzien van een achterom.

Eerste verdieping:
Door middel van de vaste trap in de hal is de overloop bereikbaar. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en een inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is de grootste slaapkamer. Deze heeft ook toegang tot het op het noordoosten gelegen balkon. De badkamer is in 2015 vernieuwd en voorzien van een royale inloopdouche met infrarood sunshower, ligbad, toilet en een wastafel met meubel.

Tweede verdieping:
Door middel van de vaste trap in de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop van deze verdieping geeft toegang tot nog eens twee slaapkamers en een grote ruimte om spullen te bergen. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Vliering
Door middel van een vlizotrap is de vliering bereikbaar, van ca 20 m3. Hier kunnen nog verrassend veel spullen staan.

Algemeen:
- woonoppervlakte 130 m2 (excl. overige inpandige ruimte en gebouwgebonden buitenruimte) en inhoud 593 m3
- Ruim perceel (285 m2)
- verwarming en warm water middels een (nieuwe) combiketel (Intergas uit 2021, eigendom)
- Laadpaal met aparte meter
- HR++ glas rondom en dak en muurisolatie. Er is een
- balansventilatie met warmte-terugwin (WTW van Stork)
- schilderwerk buitenzijde ca. 4 jaar geleden uitgevoerd
- aanvaarding in overleg

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 375.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2002
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte285 m²
Woning Inhoud574 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen