De Foarplecht 14

De Foarplecht 14
HALLUM

€ 215.000 Kosten koper

Omschrijving

Fraai aan de rand van Hallum gelegen woonhuis met aan de achtergevel een uitgebouwde woonkamer en fraai aangelegde tuin.

De woning laat zich kenmerken door de extra aangebrachte slaapkamer op de garage waardoor er zowel op de parterre als de verdieping een aanmerkelijke meerwaarde aan ruimte is ontstaan. Deze kamer is circa 16,2 m2.
De vloeren zijn uitgevoerd in beton en de woning is opgetrokken met stapelbouw met stucwerk aan de gevel, hetgeen een zuid Europees karakter geeft.

De woning beschikt over een ruime entree en de woonkamer is inclusief keuken rond de 60m2. De woning is voorzien van laminaatvloer met onlangs vernieuwde convectorput en heeft een pui naar de terrassen. Het terras is betegeld en voorzien van een zonnescherm. Onlangs zijn er deels kunststof kozijnen geplaatst en is de keukenapparatuur vernieuwd.

Moderne keuken met inbouwapparatuur en fraai aangelegde tuin en badkamer. Balkon op de verdieping en slaapvertrek op het garagegedeelte met elektrische deur, waardoor het pand geschikt is voor een ruimere doelgroep. Verder zijn er naast de grote slaapkamer op de garage nog een kleine slaapkamer aan de voorzijde van circa 9m2 en een slaapkamer aan de achterzijde van circa 11,2.

De CV dateert vanuit 2013.

Het geheel is goed onderhouden en heeft een sfeervolle uitstraling en beleving.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 215.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1983
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte248 m²
Woning Inhoud530 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar