Braksan 82
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Braksan 82, LEEUWARDEN

Wil je genieten van het ruime, luxueuze leven en zoek je een uitstekend onderhouden en royale woning met veel ruimte en licht? Dan nodigen wij je graag uit om deze woning te bezichtigen.

Welkom bij deze bijzonder goed verbouwde en riante 2-onder-1-kapwoning! Deze woning is gelegen op het einde van het Braksan, vanuit de 1e en 2e verdieping vrij uitzicht over het (vaarwater) Himpenser Wielen bij ons in de populaire wijk Zuiderburen!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
De woning is in 2006 gebouwd en in 2012 zeer ruim uitgebouwd, met name wat de woonkamer en bijkeuken betreft. De woning is goed onderhouden en beschikt op de begane grond over maar liefst 2 keukens (hoofdkeuken straatgericht en keukenblok in de bijkeuken). Bij binnenkomst in de entree vind je het toilet beneden. Vanuit de entree is de woonkeuken en de woonkamer (met vloerverwarming en design-radiatoren) bereikbaar. De woning beschikt over een complete keuken met hoogwaardige Siemensline; een inbouw vriezer, koelkast, vaatwasser, stoomoven, koffiemachine, magnetronoven en recentelijk over een inductie kookplaat met een speciale wok inductie uit 2022 van AEG.

Eerste verdieping:
Via in de hal is de overloop bereikbaar. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en een wastafel met meubel. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een vaste kast. In deze slaapkamer is ook een vide als slaapvertrek gerealiseerd.

Tweede verdieping:
Door middel van een vaste trap in de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is ingericht met 1 extra slaapvertrek en bergruimte.

Daarnaast is de woning uitgerust met 10 zonnepanelen, 2 warmwatercollectoren, airco op de eerste- en tweede verdieping en een waterontharder.
In de in 2022 aangelegde tuin kun je heerlijk ontspannen in de buitensauna of de jacuzzi. In de woonkamer is centraal gelegen een panoramische houtkachel aanwezig en is er een Quooker in de keuken. Verder beschikt de woning over een zeer compleet opmaat gemaakte inbouwkast op de bovenste verdieping en zijn alle ramen en buiten deuren voorzien van horren. Je kunt met een gerust hart wonen in deze woning, want het beschikt over een compleet brand- en inbraakdetectiesysteem in combinatie met camera bewaking.

Qua stroomvoorzieningen is de woning volledig uitgerust met een verzwaarde aansluiting voor het inductie koken, een sauna, jacuzzi, voorbereiding voor een stoomcabine en twee oplaadpunten voor elektrische auto's. De compleet vernieuwde groepenkast in 2022 is gekeurd en voorbereid voor al je elektrische apparatuur. Je kunt je elektrische auto gemakkelijk opladen met twee autoladers aan de voorzijde en zijn er twee oplaadpunten in de garage. Alle vertrekken zijn voorzien van bekabeld internet met uitzondering van de garage.

De mechanische ventilatie is in 2018 compleet gereinigd en de unit is in 2021 vervangen. Alle vertrekken zijn voorzien van bekabeld internet behalve de voormalige garage. De woning beschikt over twee toegangen, een parkeerplaats op eigen grond voor 2 voertuigen en een vrijstaande, compleet geïsoleerde stenen garage. De garage is bruikbaar als werk/opslagruimte omdat er aansluitend een overkapping is. Er is een achterom aan de zijgevel met toegang tot de veranda aanwezig. De woning beschikt over een complete verbouwvergunning, constructieberekening en architecten ontwerp voor nog meer uitbouw en/of verbouwing. In de tuin zijn 4 vaste wandcontactdozen, 1 vloercontact en twee krachtstroom aansluitingen. In de vrijstaande geïsoleerde garage zijn 8 wandcontacten aanwezig, net als een krachtstroom aansluiting. De woning is in 2022 voorzien van 10 zonnepanelen met een totaalopbrengst van 3950 KW/H.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zuiderburen op fietsafstand van openbare voorzieningen zoals basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt etc. Zuiderburen ligt ten zuiden van de stad Leeuwarden, een groene en waterrijke woonwijk. Enkele tientallen meters en u wandelt de natuur in. Geniet van de vergezichten, water, rust en ruimte dichtbij je woning. Met alle voorzieningen op korte afstand en perfecte aansluiting op de rondwegen, snelweg (A32) en Wâldwei (N31) richting Drachten-Groningen.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 475.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2006
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlakte161 m²
Perceeloppervlakte310 m²
Woning Inhoud592 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy