Bleekhof 21
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Bleekhof 21, LEEUWARDEN

Prettig 2 kamer appartement, gelegen op de eerste etage van het in 2001 gebouwde complex Bleekhoven. Dit appartement is erg comfortabel en ruimtelijk ingedeeld. Het eigen balkon is gelegen op het westen.

De indeling van het appartement is als volgt:

Bij binnenkomst stap je in de ruime hal, welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Er is een separate wasruimte met cv-opstelling. Doorloop naar de royale woonkamer met veel raampartijen rondom en hierdoor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar, met inbouw van vaatwasser, kookplaat, combi oven, afzuigkap en koelkast. Het balkon is ook bereikbaar vanuit de woonkamer. Badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel. Er is naast de cv ruimte een separaat toilet. Er is één slaapkamer. Het appartement beschikt ook over een eigen berging.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (nummer 213) in de parkeertoren op de eerste verdieping. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om binnendoor vanaf je auto naar het appartement te lopen. De toren is voorzien van een autolift. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het kopen of huren van een extra inpandige plek in de parkeergarage.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 265.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2001
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte87 m²
Woning Inhoud290 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen