3e Vegelindwarsstraat 5
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: 3e Vegelindwarsstraat 5, LEEUWARDEN

Ontdek de toekomst van comfortabel wonen in deze prachtige woning gelegen aan de centraal gelegen 3de Vegelindwarsstraat. Met een focus op energiezuinigheid biedt deze woning een levensstijl van duurzaamheid. Het betreft een woning met een royale dakopbouw, waardoor er maar liefst 3 verdiepingen zijn en het geheel over 5 slaapkamers beschikt.

Stap binnen in een prettige en lichte woning, waar de nieuwste technologieën samenkomen voor uw welzijn. Dankzij de goede isolatie, geavanceerde warmteterugwinning en een innovatieve warmtepomp, beschikt deze woning over een energieklasse A-label. Bespaar op energiekosten terwijl u geniet van een aangename, constante temperatuur, het hele jaar door.

De zorgvuldig ontworpen achtertuin, nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid. Parkeer uw zorgen achter u met een ruim achtergelegen parkeerterrein, wat betekent dat voldoende parkeergelegenheid altijd binnen handbereik is.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
De begane grond verwelkomt je met een elegante entree, een ruime hal met moderne meterkast en een prachtige trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer, met openslaande deur naar de achtertuin, creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De woning beschikt over een open keuken, compleet met inbouwapparatuur, inclusief een inductie-kookplaat, vaatwasser, oven, afzuigkap en inbouw koelkast (lade vorm). Praktische details, zoals de handige en royale trapkast, maken het leven moeiteloos georganiseerd. De bijkeuken huisvest een royale boiler met een capaciteit van 200 liter en de witgoed aansluitingen. Achter de bijkeuken is het toilet te vinden.

Eerste verdieping:
Vanuit de vaste en gerenoveerde trap in de hal is de overloop te bereiken, welke toegang geeft tot drie slaapkamers, een badkamer en een ruime technische ruimte, waar ook de warmtepomp te vinden is. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Door de dakopbouw zijn er nog twee slaapkamers extra gerealiseerd en is er ook nog ruimte voor een berging. De tweede slaapkamer kan ook bereikbaar gemaakt worden vanuit deze berging of vanuit de overloop.

Tuin:
In de onderhoudsvrije achtertuin, aangelegd met strakke tegels, vindt u een handige berging en via een schuttingdeur betreedt u de ruime parkeerplaats - uw eigen stukje gemak binnen handbereik.

Bijzondere eigenschappen van deze woning omvatten:

- Energiezuinigheid
- Comfortabele verwarming en verkoeling via een geavanceerde warmtepomp
- Weldadige vloerverwarming door de gehele woning
- Verbeterde veiligheid met veiligheidsglas en sloten
- Royaal bemeten boiler met een capaciteit van 200 liter

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 330.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2005
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte135 m²
Perceeloppervlakte116 m²
Woning Inhoud477 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen