Icarusweg 7-nrs 4-5
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Icarusweg 7-nrs 4-5, LEEUWARDEN

Ontdek de perfecte zakelijke ruimte op het bruisende unitpark aan de Icarusweg 7 in Leeuwarden! Deze unieke kans biedt de mogelijkheid om twee aangrenzende units te verwerven, met een gezamenlijke oppervlakte van circa 150 m². Gelegen op een goed onderhouden en afgesloten terrein met camerabewaking, geniet je van optimale beveiliging en toegang via een geautomatiseerde toegangspoort.

Ideaal voor diverse doeleinden:
De units, genummerd als Icarusweg 7-A3 (Unit 4) en Icarusweg 7-A4 (Unit 5), zijn geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden, opslag, stalling of gedeeltelijke verhuur. Unit 4 biedt een blanco canvas waar de koper zijn stempel op kan drukken met toevoegingen zoals een verdiepingsvloer, toilet en extra raam op de verdieping. Belangrijke voorzieningen zoals toilet afvoer, wateraansluiting, elektra aansluiting en zoldervoorbereiding zijn al aanwezig. Unit 5 daarentegen is een volledig uitgeruste ruimte met een verdiepingsvloer, pantry, toilet en raam op de 1e verdieping. Met een totale vloeroppervlakte van circa 150 m², verdeeld over begane grond en eerste verdieping, geniet je van een veelzijdige ruimte die direct inzetbaar is.

Afmetingen en voorzieningen:
De afmetingen per unit zijn royaal (10.00 m x 5.00 m x 7.00 / 8.00 m), en de units zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals een handmatige overheaddeur, houten verdiepingsvloer met vaste trap (unit 5), toilet en pantry (unit 5), kunststof kozijn op de verdieping (unit 5), loopdeur met bovenraam naast de overhead deuren, schuifpoort en camerabewaking op het terrein, voorbereiding zolder (unit 4), riolering en wateraansluiting achterin de unit, groepenkast met krachtstroom, UTP cat6 kabel voor internet, en een brandblusser.

Verkoopvoorwaarden:
Voor slechts €167.500 V.O.N. krijg je bij dit project toegang tot deze veelzijdige units. Let op, de koopsom is exclusief overdrachtsbelasting én BTW. V.O.N houdt in dat de kosten van de akte van levering bij de koop in zitten. Hier vallen dus geen kosten onder zoals de kosten van de hypotheekakte, taxatie en andere belastingen.

Daarnaast bedraagt de VvE-bijdrage voor algemene voorzieningen slechts €225,- per jaar (exclusief BTW en/of BTW vrij). De aanvaarding kan direct plaatsvinden, en een projectnotaris is bij dit project betrokken.

Bestemmingsplan:
Volgens het bestemmingsplan van de gemeente Leeuwarden, genaamd "Leeuwarden – Industrieterrein Leeuwarden Oost en De Hemrik," zijn de units bestemd als "Bedrijventerrein – 2."

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 167.500 v.o.n.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy