Aldebaranweg 30
Leeuwarden

Omschrijving

Te koop: Aldebaranweg 30, Leeuwarden

DE BOUW IS GEVORDERD, WEES ER SNEL BIJ! Wij bieden een extern taxatietarief aan met een korting van € 200,= op de waardering.

Unitpark Aldebaran, 87 units van 50 m2, vanaf € 69.500,- exclusief BTW, vrij op naam.

De units worden turnkey (oftewel; sleutelklaar) opgeleverd met een interne meterkast met de voorbereidingen voor water, elektra en CAI en er zijn voorbereidingen voor toiletvoorzieningen.

Het terrein is voorzien van separate postkasten, camera beveiliging en een elektronisch bereikbare schuifpoort. Kopers krijgen ook de kans om mee te denken in de oplevering. Er kunnen bijvoorbeeld afspraken gemaakt worden met partnerbedrijven die de units kunnen verduurzamen, uw financiering kunnen regelen of met u meedenken in het realiseren van een verdiepingsvloer.

De afmetingen van de units zijn: ca 5 x 10 x 7.5 meter (breedte x diepte x hoogte). De units beschikken over onderhoudsarme kozijnen, deuren en binnen- en buitenwanden en hebben een strakke en moderne kleurstelling. De overheaddeur is met de hand te bedienen en is circa 3.30 meter hoog.

Elke unit heeft dezelfde maatvoering en er is rondom ruimte voor parkeren. Het terrein maakt onderdeel uit van een VVE en hiervoor wordt per unit een bijdrage van € 225,- per jaar betaald. (prijspeil 1-1-2022)

Het project zal begeleid worden door een projectnotaris die er voor zorgt dat alles goed zal verlopen. Bij vragen of opmerkingen staan wij uiteraard ook voor u klaar als eerste aanspreekpunt.
De constructie kwaliteit maakt het mogelijk om een verdiepingsvloer aan te brengen en het is mogelijk om (in eigen regie) zonnepanelen aan te brengen. De vloerbelasting is in de basis 800 kg/m2.

Kijk voor meer informatie ook zeker op: www.unitpark-aldebaran.nl of op onze website.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 69.500 v.o.n.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy