van der Wielenstraat 5
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: van der Wielenstraat 5, LEEUWARDEN

Deze knusse tussenwoning is perfect voor starters! Het betreft een woning met een C-label. De stap naar een A-label kan in de toekomst eenvoudig gemaakt worden, met het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp. Op slechts 5 minuten fietsen bevind je je in het bruisende centrum van Leeuwarden en bij NHL Stenden Hogeschool. De woning staat in een kindvriendelijke buurt met een speeltuin aan het einde van de straat. Met drie ruime slaapkamers en een gezellige tuin biedt deze woning alle comfort. Bovendien kun je de woning helemaal naar eigen smaak inrichten.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in een lange, smalle hal met aan het einde het toilet en hierachter de trap naar boven. Aan de linkerkant vind je de woonkamer met een sfeervolle erker. De open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, gaskookstel, koelkast en combioven, bevindt zich aan de achterzijde. Als je doorloopt vindt je hier de badkamer, met wastafel en douchecabine. Vanuit hier kun je ook de tuin bereiken.

Verdieping:
Vanuit de trap naast de keuken bereik je de overloop. Vanuit de overloop zijn drie ruime slaapkamers bereikbaar, voorzien van kastruimte. De grootste slaapkamer aan de voorzijde van de woning is vergroot door middel van een dakkapel. Vanuit een van de slaapkamers is het dakterras bereikbaar.

Zolder:
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap vanuit de overloop. De zolder is geschikt voor berging.

Tuin:
De tuin ligt op het oosten en is volledig omheind. Er is nog een fietsenberging voor extra opslag te vinden. Er is daarnaast een achterom, welke je naar de achtergelegen steeg brengt.

Bijzonderheden:

Ideaal voor starters
- Volledig naar eigen smaak in te richten
- Dichtbij alle voorzieningen
- Drie ruime slaapkamers
- Tuin met achterom

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van gegevens en tekeningen verstrekt door de verkoper. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, noch voor de gevolgen daarvan, waaronder opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

De woning wordt verkocht 'as is where is' en met een: 'niet-zelfbewoningsclausule', 'ouderdomsclausule', 'asbestclausule' en zonder lijst van zaken en vragenlijst.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 185.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1936
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte73 m²
Woning Inhoud285 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy