Kwekerijstraat 14
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Kwekerijstraat 14, LEEUWARDEN

Deze instapklare woning, gelegen in het 'Rode Dorp', is perfect voor starters, of een jong gezin. De woning valt, samen met de andere 126 woningen, onder een gezamenlijk VvE, welke zorg heeft voor uitsluitend de buitengevels. Deze woningen hebben dan ook een uniek aanzicht gekregen. Je ziet dit bijvoorbeeld ook direct terug in de nette en goed onderhouden voorgevels. Je ziet eenheid en identieke verschijningsvorm, terug.

Het Rode Dorp valt onder de buurt Achter de Hoven, in de wijk Potmarge. Kenmerkend aan deze buurt zijn de rode dakpannen, vanwaar de naam Rode Dorp. Het station is op 5 minuten rijafstand bereikbaar en ook de binnenstad is zeker goed te bewandelen. Met zo'n 10 minuten sta je in het centrum! De supermarkt Albert Heijn is aan de overkant van het spoor en ook het winkelcentrum 'De Centrale' is op korte afstand. Hier is onder andere de MediaMarkt, Action, Blokker en diverse horeca te vinden.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst van de woning is het metselwerk van de buitenzijde doorgetrokken naar binnen en geven de metsel stenen een leuke element aan de woning. In de hal is de vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van enkele inbouwkasten, alsmede een laminaatvloer en heeft het een haard. Deze is echter niet meer in gebruik maar kan zeker als leuk sierelement gebruikt worden zoals nu. De dichte keuken heeft een goed onderhouden keukenblok, met een vaatwasser, gasfornuis, oven en afzuigkap. De keuken is in 2015 geplaatst. Vanuit de keuken is de deur naar de badkamer, welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er vanuit de keuken nog toegang tot de tuin, welke is gelegen op het oosten. Er is een aangebouwde berging aanwezig met de opstelling van de ketel. De achtertuin is te bereiken via een steeg.

Eerste verdieping:
Vanaf de trap kom je op de overloop, waarbij er 2 slaapkamers zijn.

Bijzonderheden:
- Remeha CV ketel, bouwjaar 2018;
- Er is sprake van een VvE bijdrage voor het buitenschilderwerk;
- Keuken is van 2015;
- Het object mag uitsluitend bewoond worden door de eigenaar van de woning of eerste lijn familie;
- Dakkapel in de voorgevel met een roedeverdeling in de dubbele glasbezetting;
- De badkamer en de keuken zijn volledig betegeld;
- Vanuit de keuken is er een trapkast bereikbaar;
- Volledig voorzien van isolerende beglazing;

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1919
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte78 m²
Woning Inhoud273 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen