It Blauwe Slot 20
GOUTUM

Omschrijving

Verkocht o․v․: It Blauwe Slot 20, GOUTUM

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van ruimte, rust en comfort? Dan is deze verduurzaamde 2-onder-1-kap woning aan It Blauwe Slot 20 in het geliefde dorp Goutum precies wat je zoekt! Met maar liefst 168 m² vloeroppervlakte en een energielabel A biedt deze woning alles wat je nodig hebt. De woning beschikt over een eigen garage en een beschutte achtertuin op het zuiden met een heerlijke overkapping. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor comfortabel wonen!

Indeling van de woning:

Begane grond
Via de eigen oprit bereik je de entree, voorzien van een kleine overkapping die beschutting biedt tussen de voordeur en de overheaddeur van de garage. Bij binnenkomst valt het lichtinval in de hal direct op. De hal is voorzien van de meterkast, toilet met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de U-vormige woonkamer. De woonkamer, gesitueerd aan de voorkant, voelt royaal aan en ontvangt veel licht door de grote raampartijen. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer en beschikt over een gezellige open haard, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Daarnaast beschikt de woonkamer ook over een airco, voor verkoelen in de zomer, maar ook om in de winter te kunnen (bij)verwarmen. Dit samen met de hout gestookte open haard zorgt voor een laag verbruik!

Doorloop vanaf de woonkamer brengt je bij het eetgedeelte, dat aansluit op een uitbouw die voor een extra zithoek zorgt. Ideaal voor kinderen of om je eigen ruimte te creëren. Vanuit hier loop je door naar de keuken, die sinds 1997 in gebruik is, maar nog steeds goed functioneert. De keuken is voorzien van een 5-pitsgasstel, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, oven en RVS afzuigkap, waarvan de apparatuur door de jaren heen is vernieuwd. De keuken staat in verbinding met de bijkeuken, welke doorgang biedt naar de garage. De garage is voorzien van een elektrische deur en hier is ook de waterontharder te vinden.

Vanuit zowel de garage als de uitbouw is de tuin bereikbaar: via een schuifpui vanuit de uitbouw en via een loopdeur vanuit de garage. Aan de garage is een fraaie antracieten overkapping gerealiseerd, die elektrisch afsluitbaar is tegen zon en wind en voorzien van verlichting. De tuin voelt groen en verzorgd aan en is voorzien van een vijver.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een royale inloopkast. De badkamer, vernieuwd in 2020, is uitgerust met een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel in meubel met anti-condens spiegel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier vind je veel opbergruimte, de wasmachineopstelling en een slaapkamer met wastafel. De zolder is voorzien van dakramen en heeft een nokhoogte van 3,49 meter, met voldoende ruimte om nog een extra slaapkamer te realiseren. Achter de bergschotten is veel ruimte voor extra spullen.

Omgeving
Ondanks het landelijke karakter voorziet Goutum in diverse praktische behoeften. Het dorp herbergt lokale winkels, waaronder supermarkten en speciaalzaken. In de nabijheid van Leeuwarden hebben bewoners toegang tot uitgebreidere voorzieningen, zoals ziekenhuizen, scholen en culturele instellingen.

Bijzonderheden:

- Ruime twee-onder-een-kap
- Energielabel A
- 15 zonnepanelen
- Gelegen in het gewilde Goutum
- Rustige woonstand;
- Waterontharder;
- Buitenkraan in garage;
- Elektrisch bedienbare garagedeur;

Disclaimer
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 495.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1997
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte168 m²
Perceeloppervlakte331 m²
Woning Inhoud687 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy